Yol çalışmaları şoförleri çok gerdi

Yol çalışmaları şoförleri çok gerdi Yol çalışmaları şoförleri çok gerdi
A- A+

Bolu Belediyesinin tamamladığı yollardaki yeni yol düzenleri ve devam eden çalışmaların plansızlığı nedeniyle sokak sokak yolu bulmaya çalışan sürücülerin yaşadığı stres, artık yollarda kavgaya dönüşüyor.

Bolu Belediyesi çalışmaları tamamladığı bölgelerdeki kaldırımları genişleterek, yolları daraltması sonrası sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, daralan yollarda yapılan hatalı bir araç parkı ise trafik akışını tamamen durduruyor. Tüm eleştirilere kulak tıkayarak, “yaptım-oldu” mantığında hareket eden Bolu Belediyesi, sürücüler için Bolu’nun yollarını kabusa çevirdi.

Yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda sürücüler bu eziyeti yaşarken, plansız ve zamansız yapılan yeni kaldırım ve yol çalışmaları, Bolulu sürücüleri canından bezdirdi.

Sabah evinden işine giderken kullandığı yolu akşam tekrar kullanamayan, ulaşmak istediği yere de labirent bulmacası çözer gibi ara sokaklardan ulaşmaya çalışan sürücülerin yaşadıkları bu stres, artık kavga olarak kameralara da yansıyor.

Bolu gibi trafik yoğunluğu ve düzensizliği olmayan bir şehirde; ana caddelere yapılan plansız ve hesapsız göbekler trafik akışını içinden çıkılmaz bir hale sokarken, Atatürk Bulvarında göbekte birbirini sıkıştıran iki aracın sürücüleri yol ortasında kavgaya tutuştu. İki sürücünün kavgasını yolan geçen vatandaşlar ve esnaf ayırırken, Bolu’daki sürücülerin yaşadığı stresin nasıl tahammülsüzlüğe dönüştüğü de kameralara yansımış oldu. Kavganın Bahçelievler Polis Karakolunun bulunduğu alanda yapılan göbekte iki araç sürücüsünün birbirini sıkıştırmasından dolayı kaynaklandığı öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler