Veteranlar Turnuvası başladı

Veteranlar Turnuvası başladı Veteranlar Turnuvası başladı
A- A+

Amatör spora gönül veren Karaçayır müdavimlerinden merhum iş insanı Tahsin Gökdemir ve Faruk Özsoy'un adına düzenlenen 17. Veteranlar Futbol Turnuvası başladı. 

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Futbol İl Temsilciliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl 17’ncisi Karaçayır’da gerçekleşecek Veteranlar futbol maçlarının bu yıl da heyecan içinde geçmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Karaçayır müdavimlerinden merhum iş insanı Tahsin Gökdemir ve Faruk Özsoy'un adına düzenlenen Turnuvanın başlama vuruşu da çocukları Eren Gökdemir ile Efe Özsoy tarafından yapıldı.

“Hak edenin kazanacağı turnuva olmasını diliyorum”

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, oynanacak maçlarda takımlara centilmence bir turnuva geçirmeleri çağrısında bulundu. Metin; “İki değerli spor adamının ansına düzenlediğimiz 17.veteranlar futbol turnuvasının açılış töreninde sizlerle olmaktan son derece mutluyuz. Ailelerin adına yakışır bir şekilde turnuva boyunca centilmenlik içinde geçmesini bekliyoruz. Kazasız, sakatlıksız hak edenin kazanacağı turnuva olmasını diliyorum. Sonuçta turnuvanın sonunda 1 tane kupamız var. Ama çok değerli iki tane ailemiz var. Bu açılışta sizlere nasip oldu. Ben şimdiden katılan tüm takımlara başarılar diliyorum, katıldığınız içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler