Yapınca, oluyormuş..!

Yapınca, oluyormuş..! Yapınca, oluyormuş..!
A- A+
Reklam

Görevde olduğu 4.5 yılı Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı, CHP’den ihracı, CHP Genel Başkan Adalığı gibi Bolu Halkına uzaktan yakından faydası olmayan siyasi gündemlerle geçiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasetten uzaklaşınca, hummalı bir çalışma içerisine girdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden Bolu Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Tanju Özcan, bu bağlamda da Bolu’nun her tarafını adeta şantiye döndürdü.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler adeta Bolu’nun dört bir yana dağılırken; Bahçelievler Mahallesi Şemsi Ahmet Paşa Caddesi'nde yol ve kaldırım revize çalışması, Karadere Caddesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise altyapı sorunu yaşayan Çıkınlar Mahallesi Serhan Sokak'ta 500 mm çapında yeni bir kanalizasyon hattı inşa ederek, bölgede yaşanan sorunu çözmek için kolları sıvadı.

#TürkiyeninEnGüzelŞehriİçinÇalışıyoruz” sloganıyla başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir yandan Belediye yetkilerinden bilgi alırken, diğer yandan da Mahalle sakinleriyle yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler