Yapıyorsun bu sporu Başkan

Yapıyorsun bu sporu Başkan Yapıyorsun bu sporu Başkan
A- A+
Reklam

Profesyonel Liglerdeki temsilcilerimiz Boluspor ve Bolu Belediyespor bu sezon kaderlerine terk edildiler. Boluspor Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendi imkanlarıyla bugüne kadar yaklaşık 20 milyon liralık harcamayı ceplerinden karşılarken, Bolu Belediyespor’da da durum farklı değil. 

Bolu Belediyespor Kulübünde çalışan 20 personel 4 aydır maaşlarını alamazlarken, içlerinde evli olan personel evlerine ekmek götüremez hale geldiler. Bolu Belediyespor’da da tüm maddi yükü Kulüp Başkanı Sinan Barut ve Yönetim Kurulu Üyeleri çekerlerken, onlar da artık önlerini göremiyorlar.

Boluspor ve Bolu Belediyespor takımları maçlarını hemen hemen dolu tribünlere oynayarak Bolu Halkı takımlarına sahip çıkarlarken, asıl sahip çıkması gereken ilin yöneticileri ise sadece dolu tribünlere kendilerini gösterip, sosyal medya hesaplarından bu anları paylaşıyorlar.

Spor Toto 1’lig de sezona güzel bir başlangıç yapan DyorEX Boluspor, kentteki firmalar sahip çıkmadığı için isim ve forma sponsorluğunu il dışından bir firmaya vermek zorunda kaldı. Geçmiş yönetimlere isim sponsorluğu ve reklam noktasında çok cömert davranan beyaz et sektörü ve organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren büyük firmalardan bu yıl ses yok.

Bolu Milletvekillerinin Boluspor’a maddi kaynak sağlamak gibi bir kaygıları bulunmazken, bugüne kadar 1-2 karşılaşma dışında takıma destek olmak için tribünlere bile gelmediler.

Geçen yıl düşme noktasında olan Boluspor’a sahip çıkarak ligde kalmasında en büyük pay sahibi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bu yıl sadece her iki takımımızın karşılaşmasına gelirken maddi anlamda ise bir katkısı bulunmuyor.

Geçmiş yıllarda görev yapan Bolu Belediye Başkanları haftanın bir gününü Vali ve Boluspor Kulübü Başkanlarıyla bir araya gelerek Boluspor’a destek için firma ziyaretleri yaparlarken, bu ziyaretler bu yıl sona erdi.

Mayıs ayında gerçekleşen Boluspor kongresinde “Abdullah Abat Başkana 20 verdiysem, Savaş Abak Başkana 40 lira destek vereceğim” sözü vererek Boluspor sevdalılarından tam not alan Başkan Özcan söz verdiği 2 kat fazla parayı vermek şöyle dursun, geçmiş yönetime verdiği desteğin yarısını bile veremediği iddia ediliyor.

Bolu Milletvekilleri, Bolu’nun göz bebeği olan Boluspor ve Bolu Belediyespor müsabakalarına gelmeyerek iki takımımızın da gündemlerinde olmadığı mesajı verirlerken, Başkan Özcan her iki takımın tüm müsabakalarına gelerek taraftarların gönüllerini fethederken “Parayı vermese de düdüğü çalmasını biliyor.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler