Yaşar Abimi kimse fırçalayamaz..!

Yaşar Abimi kimse fırçalayamaz..! Yaşar Abimi kimse fırçalayamaz..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası bitmesine karşılık, tartışması halen devam ediyor. Final akşamı yaşananları değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, turnuva fikrinin kendisine ait olduğunu ve turnuvanın adının da “Başkanlık Turnuvası” olduğunu söyledi.

Turnuva fikrinin nasıl ortaya çıktığı anlatan Özcan; “Karaçayır’da köyler arası futbol turnuvasını düzenlendi. Köyler arası turnuva benim fikrimdi. Bahçeköy Muhtarı bir gün bana geldiğinde köyler arasında bu turnuvayı yapmayı kendisine teklif ettim. O da olumlu karşıladı. Sonra Rasim Beyle bunu ilerletmişler. Hoş orada da Rasim Bey bunu kimseyle paylaşmamış, o da ayrı bir konu. Özel İdare bunlara yardımcı olmamış, biz yardımcı olmuşuz. Ama turnuvayı yapana bir teşekkür edilir. Ama sağ olsun tribünler gerekli cevabı verdi” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın turnuvaya herhangi bir katkısı olmamasına karşılık final gecesine gelmesini eleştiren ve oradaki tutumunu kompleks olarak değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir de ciddi bir iddiayı gündeme getirdi.

Milletvekili Arzu Aydın tarafından İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in fırçalandığını iddia eden Özcan bu olaya da tepki göstererek; “Tarlada izi olmayanın, hasatta izi olmaz. Ben Milletvekili olsam; hiç katkımın olmadığı bir turnuvaya gelip, illa kupayı ben vereceğim kompleksine girmem. Bunu kendime yakıştıramam. İl Genel Meclisi Başkanını, Milletvekili olarak neden fırçalıyorsun? Bir 30-40 bin lira bulup turnuvayı yapamadınız mı? diye o yaştaki adama fırça atılır mı? Yaşar Abi iyi bir adam. Kendisine de geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Sen CHP’den oraya gidip Milletvekili olmuşsun, gel benim Yaşar Abimi fırçala. Ayıp” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler