Yatırımları yerinde inceledi

Yatırımları yerinde inceledi Yatırımları yerinde inceledi
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksek Coşkunyürek, ilimize Ekim ayı ziyaretini gerçekleştirdi. 2 Ekim’de Bolu’ya günü birlik bir ziyaret gerçekleştirdikten 14 gün sonra yeniden ilimize teşrif eden Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüklerinin yatırımları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sosyal Hizmetler masaya yatırıldı

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek üye olduğu AK Parti temsilcilerini yanına almadan gerçekleştirdiği ilimizdeki ziyaret programına Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden başladı. Burada İl Müdürü Cemal Keskin ve yetkililer tarafından karşılanan Coşkunyürek’e Bolu’daki yatırımlar hakkında brifing verildi. Aldığı brifing sonrası yatırımlar hakkında sosyal medya aracılığıyla Bolu Halkını bilgilendiren Coşkunyürek; “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek İl Müdürümüz Sn. Cemal Keskin ile Bolumuzda yürütülen çocuk, yaşlı, engelli hizmetleri, Şehit yakınlarımız ve gazilerimize yönelik hizmetler, kadına yönelik hizmetler ile planladığımız ve yapımı devam eden; Çocuk Evleri sitesi, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası gibi yatırımlarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. AK Parti Hükümeti olarak 22 yıldır olduğu gibi Bolulu hemşerilerimize sosyal devlet anlayışıyla hizmet etmeye, eser üretmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; İl Müdürlüğünde aldığı brifing sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür İl Müdürü Cemal Keskin ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü hizmet binası ve Sosyal Hizmet Merkezi inşaatlarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışında eser ve hizmet siyasetine devam edeceklerini belirten Coşkunyürek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünüm yatırımları hakkında da sosyal medyadan; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca 67 Milyon TL yatırım bedeliyle Kültür Mahallesinde yapımı devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Merkezi'ni ziyaret ederek İl Müdürümüz Sn. Cemal Keskin'den bilgiler aldık. İnşallah 2024 yılı sonunda kamu binamızı Bolulu hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Hemşerilerimizin kamu hizmetlerinden en üst seviyede yararlanabilmesi için insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla eser ve hizmet siyasetimize devam edeceğiz. Her şeyin en iyisine lâyık olan Bolumuza bu güzel eserimiz hayırlı uğurlu olsun” diye açıklamada bulundu.

Sağlık da masaya yatırıldı

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’in Bolu ziyaretinde ikinci durağı İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Üyesi olduğu AK Parti’nin Bolu Temsilcilerinden kimsenin bu ziyarette de ilimize teşrif eden Milletvekili Coşkunyürek’e eşlik etmediği bu ziyarette de İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve İl Müdürlüğü Yöneticileri tarafından karşılandı ve yatırımlar hakkında brifing verildi.

Tüm Sağlık Yöneticilerinin tam kadro hazır bulunduğu ziyarette Bolu’daki yatırımlar hakkında tek tek bilgi alan Coşkunyürek ziyaret sonrası Bolu Halkına sosyal medya üzerinden yine bilgilendirmede bulunarak; “İl Sağlık Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İl Müdürümüz Sn. Muhammed Emin Demirkol ve sağlık yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Bolumuzda yürütülen sağlık hizmetleri ile planladığımız ve yapımı devam eden; 250 yataklı Fizik Tedavi Hastanesi, Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Seben ve Kıbrıscık İlçelerimize yapılan Devlet Hastaneleri, İl ve İlçelerimizdeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, İl ve İlçelerimizdeki Sağlık Ocakları gibi yatırımlarımızla ilgili istişarelerde bulunduk” açıklamasında bulundu.

Temaslarını gece de sürdürdü

İlimize uzun bir aranın ardından teşrif eden Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, gün boyu süren yoğun programına akşam da devam etti. Akşam programında Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Ar, Bolu Ziraat Odası Başkanı Selim Özer ve İlçelerin Ziraat Odası Başkanlarıyla bir araya gelen Coşkunyürek’in bu son programında kendisine AK Parti Bolu İl Başkanı S.G. ve AK Parti İl Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy da eşlik ettiler.

Bolu tarımının çok detaylı bir şekilde masaya yatırıldığı bu gece yarısı toplantısı sonrası da Bolu Halkına sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; “Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Zekeriya Ar, Ziraat Odası Başkanımız Sn. Selim Özer ve çok kıymetli İlçe Ziraat Odası Başkanlarımız ile bir araya gelerek ilimizin tarım ve hayvancılık alanlarındaki öncelikli ihtiyaçları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ziraat Odası Başkanlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda durmadan yorulmadan Bolumuzun her alanda çok daha iyi seviyelere gelmesi için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler