Yeni dönemine de yemin ederek başladı

Yeni dönemine de yemin ederek başladı Yeni dönemine de yemin ederek başladı
A- A+
Reklam

Bolu Halkının %54’ünün güvenoyunu alarak yeniden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 5 yıllık 2’nci dönemine, ilk döneminde olduğu gibi Kuran’a el basarak başladı.

Bolu Belediyesi Meclisi 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası oluşan yenilenmiş aritmetiğiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP’nin 21, AK Parti’nin 8 ve MHP’nin de 2 sandalye ile temsil edildiği Bolu Belediyesi Meclisi ilk toplantısı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti.

İlk dönemine de Kur’an-ı Kerim’i öpüp başına koyup yemin ederek başlayan Özcan, ikinci dönemine de Kuran-ı Kerim’e el basıp yemin ederek başladı.  

Özcan, yemin ederken şu ifadeleri kullandı:

“Kimseyi kayırmadan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden yedirmeden, Bolu halkının parasını israf etmeden, ihaleleri şeffaf bir şekilde yapmak suretiyle Belediyede şeffaflığı sağlamak üzere ve kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmadan, onun devrimlerine sahip çıkarak  önümüzdeki beş yılda Bolu’yu objektif bir şekilde yöneteceğime Allah’ım, namusum, vicdanım üzerine büyük Türk Milleti ve Bolu halkının önünde yemin ederim.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler