Yılmaz Özdemir vefat etti

Yılmaz Özdemir vefat etti Yılmaz Özdemir vefat etti
A- A+

Bolu Tapu ve Kadastro Müdürü olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan ve ardından da 1999-2004/2004-2009 yılları arasında da CHP Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak Bolu’ya hizmet eden Yılmaz Özdemir, vefat etti.

Bolu’nun planlı şehircilik kuralları içerisinde gelişmesi için yoğun çaba ve emeği olan Yılmaz Özdemir’in vefatı, Ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhum büyüğümüz Yılmaz Özdemir’e Allah’tan rahmet, Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun inşAllah…

VEFAT İLANI

Karacaağaç Mahallesi halkından, Birsen ÖZDEMİR’in eşi, Solmaz SEZEN, Mehmet ÖZDEMİR’in babaları, Fikret SEZEN, Zeliha ÖZDEMİR’in kayınbabaları, Özge, Özgür, Ceren ve Selen’in dedeleri, emekli Kadastro Müdürü; Yılmaz ÖZDEMİR Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Karacaağaç Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler