Yine tatilde..!

Yine tatilde..! Yine tatilde..!
A- A+

Söylemlerinde Atatürkçülük, ulusalcılık ve milliyetçilikte mangalda kül bırakmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine bir milli bayramda Bolulularla birlikte bu coşkuyu yaşamak yerine tatil yapmayı tercih etti.

Belediye Başkanı olduktan bugüne, dini bayramları tatil için fırsat gören Tanju Özcan, milli bayramlarda da kendini şehir dışına atarak, tatilin tadını çıkarıyor.

Son olarak Ramazan Bayramında siyaseten kullandığı depremzedelerin yanında olmak yerine 5 gün Kıbrıs’ta tatil yapan Tanju Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da tatilde geçirdikten sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında da tatile çıktı.

Bolulularla birlikte milli bayramın coşkusuna ortak olmak yerine 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile birlikte 3 gün olan hafta sonunu tatilini şehir dışında geçirmeyi tercih eden Tanju Özcan’ın ise nerede olduğu bilinmiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler