120 günde, 28 gün Bolu’ya gelmiş

120 günde, 28 gün Bolu’ya gelmiş 120 günde, 28 gün Bolu’ya gelmiş
A- A+
Reklam

Mayıs ayında gerçekleştirilen Genel Seçimler sonrası Milletvekili sayısını 2’den bire düşüren AK Parti’de elde kalan tek Bolu Milletvekili olan Yüksel Coşkunyürek’e de Bolu Halkı hasret kaldı.

Haziran ayı itibariyle 28. Dönem Bolu Milletvekili olarak göreve başlayan ve sosyal medya hesabına bakıldığında aradan geçen 128 günde sadece 28 gün Bolu’ya gelen Coşkunyürek’in yolunu sadece Bolulular değil, AK Partililer de gözler oldu.

Yıllardır Ankara bürokrasinde edindiği tecrübe ve çevresiyle Bolu’ya kazanımlar elde etmesi beklenilen Coşkunyürek, bu beklentileri karşılarken, ne yazık ki Bolulular ve Partililerinden uzak bir görüntü çiziyor.

Göreve başladığı ve TBMM’nin açık olduğu Haziran ayında 8 gün, Temmuz ayında 4 gününü Bolululara ayırabilen Yüksel Coşkunyürek, Meclis’in tatil olduğu Ağustos ayında 7, Eylül ayında ise şuana kadar sadece 9 gün Bolu’ya gelebildi.

Meclisin tatil olduğu Ağustos ve Eylül aylarında ilimizde gerçekleştirilen Festival, Panayır, Yayla Bayramları gibi bir çok organizasyona MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş Teşkilatlarıyla birlikte katılım sağlarken, AK Parti Bolu Milletvekili ise bu organizasyonlarda hem Teşkilatlarını hem de Bolu Halkı yalnız bıraktı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Duha Özçelik (7 ay önce)
    Gördüm. Gördüm. Vallahi billahi gördüm. Seçimden önce Bolu'-nun sahipsiz kalacağını gördüm. Anlattım ama bir türlü anlamak istemediler. Ne vatandaşın huzuruna aday çıkaranlar ne de Bolulular bunu göremediler. Şimdi kime sorsam bin ah işitiyorum. Hal böyle olunca iktidar da muhalefet de vatandaşın gözünden düşmüş durumda. Seçimden sonra derin bir sessizlik hakim, insanlar yapacak birşey kalmadı sanıp haline razı geliyorlar. Ama çok yanılıyorlar. Bolumuz liyakatli insanlarla yönetilmelidir. Bunun için bizi yönetecek insanları çok iyi araştırıp öyle seçmeliyiz. Belediye seçimlerinde ne olur aynı hatayı yapmayalım. Boş laflara, reklam kokan şişirilmiş adaylara veya partilere kulluk yapmanızı isteyenlere kanıp oy kullanmayalım. Hür irademizle oyumuzu kullanalım. Bolu Milletvekillerimizi de bir arada Bolu'-ya hizmet yarışında uğraşırken görmek isteriz. Ayrı ayrı dolaşıp sadece oyunu aldıkları seçmenin vekili olmasınlar. Vekillik çabuk geçer geriye diktiğiniz eserlerle anılırsınız. Sağlıcakla kalın.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler