150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılacak

150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılacak 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılacak
A- A+
Reklam

Bolu’da sağlık alanında fiziki yetersizliği bakımından ihtiyaca cevap veremez hale gelen Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, yeni yapılacak 150 yataklı hastaneyle giderilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmede sunduğu 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin 2024 yılı yatırım programına alındığı belirten Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, yeni hastanenin temelinin bu yıl atılacağını bildirdi.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek," Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmede sunduğumuz, sürecini yakından takip ettiğimiz ve yatırım programına aldırdığımız 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ilimize kazandıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah bu yıl hastanemizin yapımına başlayacağız. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum. Bu önemli müjdemizin Bolu'muza ve Bolulu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler