Alemdar'dan Bolu'yu şaha kaldıracak projeler

Alemdar'dan Bolu'yu şaha kaldıracak projeler Alemdar'dan Bolu'yu şaha kaldıracak projeler
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar; BTSO’nın Ulaşım ve Taşımacılık Sektörü Temsilcilerinden oluşan 12. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısına katılan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’e, Oda olarak hazırladıkları bu sektördeki talepleri ileten projeleri aktararak, destek istedi.

Geçtiğimiz aylarda ilimizi ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na da bir dosya takdim ederek BTSO’nun Bolu için hayati önem taşıyan ulaşım sektöründeki projelerini ve taleplerini aktaran Alemdar, Odayı ziyaret eden Coşkunyürek’ten de taleplerin takibi ve gerçekleşmesi noktasında destek istedi.

Toplantı da Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar;  Bolu Organize Sanayi Bölgesinin girişine ve Ağır Tonajlı araçların şehir merkezine girmeden Arçelik Fabrikasının olduğu bölgeye bağlanması için F Tipi Cezaevi bölgesine köprülü kavşak yapılması, Arçelik fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesine otoyol giriş-çıkış gişe istasyonu ve Bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de TIR Parkı yapılması, şehir merkezine ikinci bir antrepo yapılması, Hızlı Tren Projesi ve Bolu Merkez, Yeniçağa-Gerede hattı üzerinden İsmetpaşa Tren garına bağlanacak yaklaşık 100 kilometrelik bir yük tren hattı projesi konularının ivedilikle hayata geçirilmesi noktasında AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’e görüşlerini bildirdi. 

Ayrıca Başkan Alemdar, Bolu Merkezde yapılması planlanan 2. Organize Sanayi Bölgesi ve 500, 1000 ve 2000 m2’den oluşacak Küçük Sanayi Sitesi projeleri, Mudurnu ve Seben İlçelerine yapılması planlanan Sera ve Besi OSB projeleri ile Yeniçağa OSB ve Dörtdivan OSB projeleri ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. 

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ise, ulaşım ve sanayi konuları başta olmak üzere Bolu’muza katkı sağlayacak her türlü projeyi yakından takip ettiğini ve Bakanlıklar nezdinde de gerekli çalışmalar yapacağını ifade etti. 

Toplantı ulaşım ile taşımacılık sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunulması ile son buldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Olcay Öztürk (3 ay önce)
    Bolu ya yapılacak olan 2 organize sanayinin yeri neresi yeter artık en iyi tarım arazilerimizi mahvettiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler