CHP tam kadro sahaya indi

CHP tam kadro sahaya indi CHP tam kadro sahaya indi
A- A+
Reklam

Bolu’da, 31 Mart seçimlerine tam kadro saha çalışmasıyla başlayan CHP Bolu İl Örgütü ve başkan adayı Tanju Özcan, muhtar ve pazar yeri esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl ve İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında tam kadro sahaya indi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın da start verdiği seçim çalışmalarında ekipler halinde sahaya inen CHP’de, İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, İlçe Başkanı Çetin Uç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak muhtarları ziyaret etti.

Muhtar ziyaretlerinin ardından halk pazarındaki esnafları ziyaret eden Merkez İlçe Başkanı Uç, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle çalışmalarını da partili ve gönüllülerle birlikte eş zamanlı yürüten CHP’liler, vatandaşlara Başkan Özcan’ın 5 yıllık görevi boyunca gerçekleştirdiği projeleri tanıtan gazete dağıtımı da gerçekleştirdi.

“BAŞKANIMIZIN ADINI DUYANIN YÜZÜ GÜLÜYOR”

Seçim çalışmaları hakkında konuşan CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Bugün itibariyle bizlerle birlikte olmak isteyen gönüllülerimiz ve partililerimizle tam kadro sahaya indik. Vatandaşlarımızda Başkanımız Tanju Özcan’a karşı büyük bir sevgi var. Seçim çalışmalarımızı yaparken aynı zamanda vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini de dinliyoruz. Bolu’nun 5 yılda yaşadığı değişimden memnuniyetin yüksek olduğunu görmek güzel. Vatandaşlarımızın en büyük sorunu ekonomik krizden dolayı ay sonunu getirememeleri. Bizler ilk gün söylediğimiz gibi Bolu’da yaşayan herkesin üzüntüsüne de mutluluğuna da ortak olacağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler