“2023 seçimlerinin galibi, MHP’dir”

“2023 seçimlerinin galibi, MHP’dir” “2023 seçimlerinin galibi, MHP’dir”
A- A+
Reklam

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’nde Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Belediye Başkan Adaylığı için seçim hazırlıklarına 6 ay önceden başladığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’ni ziyaret etti. Burada Bolu’nun basın mensuplarıyla kahvaltı yapan Durak, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.  

“SAĞLIK MAHALLESİ’NİN ÇOCUĞUYUM”

Sağlık Mahallesi’nin evladı olduğunun altını çizen Durak, “Bolulu olmak çok kıymetli… Ben Bolu’nun öz evladıyım. Fasıl köyündenim. Sağlık Mahallesine Matış Dedem, dedemin babası 1950’da, Küplüce Camiinin karşısına, o zaman Küplüce Camisi yok orada… Küplüce Camiinin yapımı 1962. İlk evi Matış Dedem yapmış Sağlık Mahallesi’ne. Yani ben Sağlık Mahallesi’nin çocuğuyum” dedi.

“BEN 6 AY ÖNCESİNDE BU SÜRECE BAŞLADIM”

Belediye başkan adaylığı için hazırlıklarına 6 ay önce başladığını belirten Durak, “Ben 6 ay öncesinde bu sürece başladım. Sayın Genel Başkanımız ilan ettiği gün sahaya çıktım. Her şeyim hazır. En basit promosyonum dahi hazır bir şekilde sahaya çıktım. Yani bugün daha rakiplerimin broşürü yokken benim proje kitabım var. Önümüzdeki günlerde onu da açıklayacak. Şubat ayının 10’u, 12’si gibi aday tanıtım ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştireceğim” diye konuştu.

“BUNU KABULLENMEMİZ GEREKİYOR”

Durak, kendisine sorulan, “Bolu’da, 2019 yılındaki gibi AK Parti ve MHP arasında son dakika ittifakı olur mu?” sorusuna, “Zannetmiyorum… 2019 ile 2024 arasında dağlar kadar fark var, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in 1 tane milletvekili var. Biz surda gedik açtık, Bolu’da tarih yazdık. 2023 genel seçimlerinde, seçimin kazananı Milliyetçi Hareket Partisidir arkadaşlar. Bunu kabullenmemiz gerekiyor” şeklinde cevap verdi.

“TANJU ÖZCAN’DAN DAHA ETKİLİ BİR ŞEKİLDE GÖNDERECEĞİZ”

Durak’ın değindi bir konu da sığınmacılar oldu. Sığınmacılar konusunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan daha iyi çalışacaklarını belirterek, “Sayın Genel Başkanımızın, basına yansıyan mültecilerle ilgili ifadeleri var. Yani Milliyetçi Hareket Partisi 2018 yılında bu sürece başladı. Hatta sınırı aşan göçler raporu diye de bir çalışması var. 2018 yılında. Yani biz bugün söylemiyoruz, bugün bunu siyasi propaganda yapmak için söylemiyoruz. Sayın Genel Başkanımızın ifadeleri var. Çok açık ve net, ‘Bu misafirlik artık adı konulmamış bir istilaya yani kontrolsüz göç adı konulmamış bir istilaya dönmüştür’ diye ifadesi var. Gerekli hassasiyeti göstereceğimizden emin olun. Ama bunu siyasi şov halinde değil… Biz yaratılanı severiz yaratandan ötürü. Hepimizin bir kul olduğunu unutmadan, gerekli hassasiyeti göstererek mücadele edeceğiz. Rencide edici değil de daha hassas bir şekilde, kontrollü, nezaketli şekilde, inanın Tanju Özcan’dan daha etkili bir şekilde göndereceğiz” açıklamasını yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler