Durak, Bolu’daki Erzurumlularla bir araya geldi

Durak, Bolu’daki Erzurumlularla bir araya geldi Durak, Bolu’daki Erzurumlularla bir araya geldi
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Bolu Erzurumlular Derneği Başkanı ve üyeleri ile bir araya geldi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi “gündüz oturmadan, gece uyumadan”, Bolu’da sıkmadık el, girmedik gönül bırakmamak için durmadan çalışmaya devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkanı İlhan Durak, Bolu Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Kamu Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda Durak, “Bolu’da yaşayan her bir vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Ayırmadan, ayrışmadan canla başla Bolu için çalışacağız. Hep birlikte Bolu’yu daha güzel günlere taşıyacağız” dedi. 

“ÖNCE SAMİMİYET VE GÜVEN”

Bolu’nun sorunları noktasında hemşeri dernekleri gibi bütün sivil toplum kuruluşu ile istişareler yapacaklarını belirten Durak, “Bolu’nun sorunlarını biliyoruz. Genç, dinamik ve güçlü bir ekibimiz var. Samimiyeti ve güveni önceleyen, hamasete değil icraata dayalı üretken belediyecilik anlayışı ile Bolu’yu tanıştırmak için yola çıktık. Bolu’nun sorunlarına dokunacak, çözüm olacak projelerimiz hazır. Vakti geldiğinde bütün projelerimizi paylaşacağız. Bize inanın güvenin, Bolu için nasıl çalıştığımızı göreceksiniz. Görevi devraldıktan sonra, yapacağımız çalışmalar ile sizlere iyi ki oy vermişiz dedirteceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler