ADAYLARDA BUGÜN...

ADAYLARDA BUGÜN... ADAYLARDA BUGÜN...
A- A+
Reklam

“HİZMET BELEDİYECİLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ”

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, seçim çalışmalarına kurum ziyaretleri ve ev ziyaretleri ile devam etti. 

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol kurum ziyaretleri kapsamında; İl Özel İdaresi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurumların personelleri ile görüşen Demirkol, projelerini anlatıp desteklerini istedi. 

Kurum ziyaretlerinin ardından Sağlık Mahallesinde ev ziyareti gerçekleştiren Demirkol, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, projeleri hakkında bilgi verdi. 

Sıcak bir ortamda geçen ev ziyaretinde adaylık süreci hakkında bilgi veren Demirkol, “Bir belediye, şehri vizyon olarak öteye götürür. Bolu’yu 5 yıl sonra 10 yıl sonra şu halde göreceğiz şeklinde vizyonu olmalı. Bolu bir kentin olması gerektirdiği özelliklere haiz olmaktan git gide uzaklaşıyor. Sosyal yaşam, kentsel dönüşüm, ulaşım gibi en temel ihtiyaç duyulan hizmetlerde zayıf kaldık. Bu gibi eksikleri gördüğüm içinde adaylığa çıkmış oldum. Bolu Belediye Başkanı olduğumuzda sosyal belediyecilik yapmalıyız. Belediye Başkanımız yarın hangi projeyi açıklayacak diye merakla beklemeliyiz.  İlimizi belediyenin, kurumların ve merkezi hükümetin imkanları ile şehrimizi Türkiye vizyonuna yakışır bir noktaya taşıyacağız. Biz hizmet belediyeciliği yapmak istiyoruz. Projelerimizle geliyoruz.  Kriz çıkaran değil iz bırakan bir belediyecilik istiyoruz. Bahane üreten değil çözüm bulan bir belediye olmak istiyoruz. Adamına göre değil insanına göre davranan bir belediye diyoruz. Bizim derdimiz Bolu” şeklinde konuştu. 

“GECE UYUMAM GÜNDÜZ OTURMAM”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, İzzet Baysal Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Durak, vatandaş ve esnafları 4 Nisan’da Bolu Belediyesi’ne beklediğini söyledi. 

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak İzzet Baysal Caddesi’nde esnafları işyerlerinde ziyaret ederken ve Caddede yürüyen vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti.

“Gece uyumam, gündüz oturmam” diyerek çalışkanlığın vaktinin geldiğini vurgulayan Durak, 31 Mart’ta seçimi kazandıktan sonra mazbatayı alıp 4 Nisan’da herkesi Bolu Belediyesi’ne davet etti. 

“Vakti Geldi Bolu” sloganıyla Bolu’da değişimin, samimiyetin ve hizmetin vaktinin geldiğini belirten MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Bolu’yu hep birlikte çok daha güzel günlere taşımak için durmadan çalışacaklarını söyledi.

Kendilerine güvenerek 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklerini verecek olan Bolu Halkını mahcup etmeyeceklerini ifade eden Durak, kısa bir süre sonra da seçim beyannamesinde yer alacak projelerini kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi. MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “7’den 77’ye hitap eden bir çok projemiz var. Hepsini tek tek anlatacağız, göstereceğiz. Gencinden yaşlısına her kesimi düşünerek, sorunları bilerek, çözümler bularak projelerimizi hazırladık. Sizlerde projelerimizi gördüğünüzde Bolu’yu düşündüğümüzü, Bolu için çalıştığımızı ve çalışacağımızı göreceksiniz. Bize güvenin, biz sizleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

“BOLU AVRUPA KENTİ OLDU”

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da “Bolu Avrupa Kenti Oldu” sloganıyla başladığı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dün akşam Tepecik Mahallesi’nde bulunan Senem Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Özcan, 5 yılda yaptıklarını anlatırken; “Bolu’yu daha güzel, daha yaşanılabilir ve en önemlisi de “sığınmacılardan tamamen arınmış” bir şehir haline getirmemiz için desteklerini ifade eden tüm Senem Sitesi sakinlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sabah saatlerinde ise 24 Ocak 1993 yılında evinin önünde alçakça katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’yu anmak için Uğur Mumcu Parkında düzenlenen programa katılan Özcan; “Kalemini doğruluktan ve ülkenin çıkarlarından yana kullanan ve bu yolda canını veren Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’yu, aramızdan ayrılışının 31. Yılında Bolu’da adının yaşatıldığı Uğur Mumcu Parkı’nda andık. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Öğleden sonra da kurum ve işyeri ziyaretlerine ara vermeden devam CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; Erpiliç’i ve Bolu Nakliyat firmasını ziyaret etti.

Öte yandan Uğur Mumcu gibi yine alçakça bir terör saldırısı sonucu şehit edilen Diyarbakır eski Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ı da unutmayarak anan Tanju Özcan sosyal medya yaptığı paylaşımda; “Bu ülkenin iki önemli değeri, gerçekleri ortaya çıkaran iki vatan sevdalısı. İkisi de farklı yılların 24 Ocak’ında haince katledildi. 24 Ocak 1993’te Uğur Mumcu, 24 Ocak 2001’de Ali Gaffar Okkan… Saygı, sevgi ve özlemle anıyorum. Mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler