Alemdar adaylık sinyali verdi

Alemdar adaylık sinyali verdi Alemdar adaylık sinyali verdi
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz ay; AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar’ın istifasını verdiğini ve Bolu Belediye Başkanı Adayının açıklanmasından sonra resmi istifasını kamuoyuna açıklayacağını haberleştirmiştik. 

Bolu kamuoyuna geçtiğimiz ay duyurduğumuz Alemdar’ın istifası bu akşam resmiyet kazanırken, istifa metninde yer alan “Bolu Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” cümlesi de yine haberimizde ifade ettiğimiz İl Genel Meclisi Üyesi adaylığına sinyal olarak kulislerde konuşulmaya başladı.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Engin Alemdar istifasını; “Sayın Cumhur Başkanımızın Liderliğinde, Ak Parti Bolu Teşkilatımızda Gençlik Kolları ile göreve başladığım siyasi hayatımda 13 yıldır gururla her kademesinde hizmet etme fırsatı bulduğum Partimizin AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana destek olan İl Başkanlarım, Milletvekillerim, Belediye Başkanlarıma, önceki dönem Merkez İlçe Başkanlarıma, İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarım ve Yönetimlerine, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, Basın Mensuplarımıza ve Bolu Halkımıza teşekkür ederim.  Siyasetin ekip işi olduğu düşüncesiyle birlikte yol aldığım Arkadaşlarıma, Başkanlığım öncesi ve süresinde desteklerini hiç esirgemeyen, Bana güç veren dava ve yol arkadaşlarım Yönetim Kurulu Üyelerimin her birine şükranlarımı sunarım. Görevim süresince istemeyerek kalbini kırdığım, üzdüğüm oldu ise hakkınızı helal ediniz. Partimiz ve davamız için Bolu Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. DURMAK YOK YOLA DEVAM” ifadeleriyle açıkladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler