Vali Kılıç, siyasileri bilgilendirdi

Vali Kılıç, siyasileri bilgilendirdi Vali Kılıç, siyasileri bilgilendirdi
A- A+
Reklam

Bolu Valisi Erkan Kılıç, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla siyasi parti il temsilcilerine yönelik “Seçim Güvenliği Bilgilendirme Toplantısı” düzenledi. Düzenlenen toplantıda il geneli seçmen sayısı, sandık sayısı ile seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınan güvenlik önlemleri ile ilgili parti temsilcilerine bilgiler verdi.

Toplantıyla ilgili Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; “31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bolu Valisi Erkan Kılıç, siyasi parti il temsilcileriyle bir araya gelerek geniş kapsamlı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Valimiz Sayın Erkan Kılıç’ın başkanlığında 31 Mart 2024 günü yapılacak “Mahalli İdareler Genel Seçimleri” ile ilgili olarak siyasi partilerin temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, yerel seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi için siyasi partilerin uymaları gereken hususlara ilişkin sunum gerçekleştirildi” ifadeleri kullanıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler