2023’ün ilk çiziği atıldı mı?

2023’ün ilk çiziği atıldı mı? 2023’ün ilk çiziği atıldı mı?
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu teşkilatları bugün aynı zamanda komşu ve kardeş ilimiz Düzce’nin de Milletvekili olan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’i ağırladı.

Keşir; AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca organize edilen İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılarak, İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetiminde görev alan Partili kadınlarla bir araya geldi.

Bolu AK Parti Bolu Teşkilatları bugün AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir gibi bir isme ev sahipliği yaparken, gözler özellikle AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ı aradı.

Geçmiş dönem İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yaptıktan sonra 24 Haziran seçimlerinde Bolu Milletvekili olan Aydın’ın, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir’in ziyaretinde bulunmaması merak edildi.

TBMM’inin de tatilde olması ve İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın böylesine önemli bir misafiri ağırlayacağı programın gününü, ilin tek kadın Vekili Arzu Aydın’la istişare etmeden belirlemeyeceğine gerçeğini dile getiren siyasi çevrelerce, 2023 seçimlerinde listeye ilk çizik atıldı mı yorumları yapıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler