Belediyeden evlere şenlik düzenleme

Belediyeden evlere şenlik düzenleme Belediyeden evlere şenlik düzenleme
A- A+

Fen İşlerinden sorumlu Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın liderliğinde Bolu Belediyesi tarih yazmaya devam ediyor.

Başlayıp bitiremedikleri, yapıp bozup tekrar yaptıkları veya bitirdikleri göbek düzenlemeleri ile tüm Türkiye’ye örnek olacak bir uygulama yapan Özaydın liderliğindeki Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, nereye el atsa, elde kalıyor.

Daha iyisini yapacağız diye yola çıktıkları göbek, kavşak, yol ve kaldırım çalışmalarıyla Bolu’ya sürekli geçmiş özlemi çektiren Özaydın ve ekibi, yaptıkları çalışmalar sonrası Büyükşehir Belediyeciliği hizmetlerinin örneklerini veremeseler de Bolu’da yarattıkları trafik sorunuyla, sürücü ve yayalara büyükşehirlerde yaşanan trafik eziyetini yaşatmaya başardılar.

İzzet Baysal Caddesi’nin araç trafiğine kapanması sonrası Bolu’nun bütün araç yükünü yıllardır çeken Cumhuriyet Caddesi’nde yaptıkları düzenleme sonrası, Bolu’yu kilitleyen Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve ekibi, Bolu Halkının kendilerini yıllar sonra bile anacakları işler yapmaya devam ederek, tarih yazıyorlar.

İbret olsun diye tüm Belediyeler gezi düzenlesin

Son olarak Aşağı Soku Mahallesi’nde Bolu Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü, Şantiye ve Çöp Depolama Tesislerinin birleştiği yolda bir düzenleme yapan Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ve ekibinin çalışması ise, ibret olsun diye tüm Belediyelerin Fen İşleri Personeline gezdirilmeli.

Yapılan düzenleme sonrası Şantiyeden F Tipi Cezaevine giden bulvar trafiğe kapanırken, şehir içine gitmek isteyen araç ve kamyonların hepsi Galericiler Sitesinden geçmek zorunda bırakıldı. Bu yolu en çok kullanan ağır tonajlı kamyonlar ise göbeklerin içine girdiklerinde yola sığmadıkların dolayı trafik sıkışırken, tam bir kaos yaşanıyor.

Neresinden baksanız mühendislik harikası olan bu düzenlemeyi kelimelerle de ifade edemediğimiz için okuyucularımızdan isteğimiz; “Biz anlayamadık ve size de anlatamadık. Bari siz gidin bakın da bize anlatırsınız” olacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu hoca (2 yıl önce)
    Yazmayayım dedim çünkü buradaki yorumu gale alan varmı bilmiyorum. Ama en azından tepkimi göstereyim. Bu ne rezillik yahu. Burası kış memleketi. Bu göbekler de kışın kazaları görün izleyin.. Hele hele kampüs ve hastane yolu tam anlamıyla rezalet olmuş. Yazıktır günahtır ya. Babanızın parasıyla mı yapıyorsunuz buraları. Pes.pes..
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler