Zehir tacirlerine göz açtırmıyorlar

Zehir tacirlerine göz açtırmıyorlar Zehir tacirlerine göz açtırmıyorlar
A- A+

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü özellikle zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Okulların giriş ve çıkış saatlerinde okul önlerinde ekstra önlemler alan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotim ekiplerimizce uygulama ve denetimler yapıyorlar.

Denetim ve uygulamalar hakkında Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Anayasamızın 41.Maddesinde “…Devlet, her türlü istismara ve şiddete karşı çocukları koruyucu tedbirleri alır.” ve 58.Maddesinde “…Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.” Hükümlerine istinaden narkotik madde ticaretinin-kullanımımın önlenmesine yönelik 12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması sebebiyle sorumluluk bölgemizde bulunan okul ve eğitim kurumlarının özellikle okul giriş ve çıkış saatleri ile yoğunluk yaşanan diğer saatlerde okul önlerinde, okul çevresinde ve okul güzergahlarında gerekli tedbirler alınarak, Narkotim ekiplerimizce uygulama ve denetimler yapılmıştır.

 Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler