Tekin, Alemdar ve Akay seçime giriyor

Tekin, Alemdar ve Akay seçime giriyor Tekin, Alemdar ve Akay seçime giriyor
A- A+

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Ekim’de yapılacak Meclis Üyeliği ve Meslek Komiteleri seçimlerinde oy kullanacak üyelerin listesi bugün askıdan indi.

İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yapılacak seçimler normal takviminde ilerlerken, 15 Meslek Grubundan seçimlere girecek listeler de belirginleşmeye başladı.

Müteahhitlik Faaliyetlerinden grubu olan 9’ncu Grupta isimler netleşti. Mevcut Meclis’te Aydoğan Tekin, Abdullah Alemdar ve Hasan Ayar üçlüsü olarak yer alan 9’ncu grup ik listesini açıklayan Meslek Grubu oldu.

Mevcut Meclis Üyesi Hasan Ayar’ın feragat ederek yerine Cemil Akay’ın yer alacağı liste, 1 Ekim’de yapılacak seçimler için çalışmaya da başladı. Buna göre listesi ilk kesinleşen 9’ncu grupta; Aydoğan Tekin, Cemil Akay ve Abdullah Alemdar listede birlikte yer alarak seçimlere girecekler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler