Akşener’den Özcan’ın Bakanlığına yeşil ışık

Akşener’den Özcan’ın Bakanlığına yeşil ışık Akşener’den Özcan’ın Bakanlığına yeşil ışık
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasının açılış törenine katılan İYİ Parti Meral Akşener ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ilginç ve bir o kadar da dikkat çekici diyaloglar yaşandı.

Konuşmasında Akşener’den 6’lı Masadaki görüşmelerde isminin unutulmamasını isteyerek, göreve hazır olduğu mesajını veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Toplum olarak 6’lı masada Cumhurbaşkanı adaylarının isimlerini konuşmaya başlamanızı bekliyoruz.  Orada konuşulurken, Bolu’da da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Diplomam var. Milletvekilliğimden dolayı 8 yıllık devlet deneyimim de var. Girdiğim son 5 seçimin hepsini de kazanmışım, başarı öyküm de var. Aklınızın bir kenarında bulunuversin Sayın Genel Başkanım” şeklinde konuştu. Özcan’ın bu konuşması alandan da büyük destek aldı.

TBMM Grup Başkan Vekilliği görevi yaparken Başkan Tanju Özcan’ın da Katip Üye olduğunu ve birlikte uzun bir çalışma süreci yaşadıklarını hatırlatan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener de Özcan’ın bu isteğine esprili bir cevap vererek; “Vitesi yükseltmişsin” dedi.

Akşener; “Tanju Başkan ile uzun bir zaman birlikte çalıştığımızdan dolayı Bolu için çarpan kalbini bilirim. Bolulular için hayallerini bilirim. Ama vitesi yükseltmiş gördüm. Meral Abla masada benim adımı unutma talebinde bulundu. Şimdi herkesi komaya sokayım, unutmayacağım” ifadelerini kullanarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na mı yoksa diğer ismi adaylık için geçen Millet İttifakı Belediye Başkanlarına mesaj yolladı bilinmez ama, Türkiye gündemine bomba gibi düşecek ifadeler kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanı adayı olma isteğini 6’lı masaya göndermede bulunarak cevap veren İYİ Parti Meral Akşener ise Bakanlık noktasında yeşil ışık yaktı.

Başkan Tanju Özcan’ın özellikle Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’den daha iyi ekonomi Bakanı olacağı sözünü hatırlatan Akşener; “Ama bana verdiği ikinci önemli mesajı ise, Nurettin Nebati meselesidir. Tanju Başkan; gözünde ışıltı olan Abiden çok daha iyi ekonomiyi yönetirim diyor.  Bunu da unutmayacağım Tanju Başkan” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler