2024 bütçesi 463 milyon 675 bin lira

2024 bütçesi 463 milyon 675 bin lira 2024 bütçesi 463 milyon 675 bin lira
A- A+
Reklam

2024 yılı İl Özel İdaresi’nin bütçesinin karara bağlanacağı İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı bütçe görüşmeleri başladı. Bugün gerçekleştirilen ilk oturumda 2024 yılı bütçesinin taslağı 463 milyon 675 bin lira olarak belirlendi.

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer başkanlığında toplanan İl Genel Meclisinde; “İl Özel İdaresinin 2024 Mali yılı Gelir- Gider bütçesinin görüşülmesi talebi” ve “İl Özel İdaresinin 2024 Mali yılı performans programının görüşülmesi talebi” gündeme alındı.

Ekim ayında başladıkları ve İl Encümeninde kabul edilen taslağın bu haftaki görüşmelerin ardından karara bağlanacağını söyleyen Yüceer; “İl Özel İdare bütçesi çalışmalarına Ekim ayında başladık. Ekim ayında İl Encümenine getirilerek kabul edilen bütçe taslağı, Kasım ayının 1’i itibariyle İl Genel Meclisi gündemine alınır. Biz de 2024 Bolu İl Özel İdare bütçesini gündemimize almış bulunmaktayız. Bu bütçe 463 milyon 675 bin lira olarak, taslak olarak belirlenmiştir. Nihai kararı biz İl Genel Meclisi olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla karar bağlayacağayız” dedi.

Taslak bütçenin ön incelemesinin yapılması ve karara bağlanması için gündem maddeleri çeşitli komisyonlara havale edildi.

2 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek toplantıda İl Özel İdaresi bütçesinin bölümler arası ödenek aktarımı görüşülecek.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler