25.08.2022 (Perşembe) Vefat İlanları

25.08.2022 (Perşembe) Vefat İlanları 25.08.2022 (Perşembe) Vefat İlanları
A- A+
Reklam

1- Sazakkınık Köyü halkından; Merhum Seyfettin Karagöz’ün eşi, Hatice Karakaş, Hamiyet Özkan, Murat Karagöz ve Nebahat Şen’in anneleri, İsmail Özkan, İsmail Karakaş, Yüksel Şen’in kayınvalideleri EMİNE KARAGÖZ vefat etmiştir.

Merhumenin Cenazesi bugün saat 11:00’ de Sazakkınık Köyü Camiinde kılınacak Cenaze Namazı sonrası Köy Mezarlığına defnedilecektir.

2- Tekkedere Köyü halkından; Selma Türk, Saniye Adıgüzel, Sema Mert ve Sedat Dinçtürk’ün babaları DURMUŞ DİNÇTÜRK vefat etmiştir.

Merhumun Cenazesi bugün Aydın Şenol Camiinde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazından sonra Tekkedere Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3- Seben İlçesi Tazılar Köyü halkından; Merhum Tahir Öztürk’ün eşi, Merhum Musa Öztürk, Meryem Kodaloğlu, Ayşe Yılmaz ve Ali Öztürk’ün anneleri HALİME ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Merhumenin Cenazesi bugün kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Seben Tazılar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

Saat 12:00 da Aktaş Camii önünden araç kaldırılacaktır.

4- Çamyayla Köyü halkından; İsmail Akgül’ün eşi, Emin, Kemal ve İsa Akgül’ün anneleri ŞEREF AKGÜL vefat etmiştir.

Merhumenin Cenazesi bugün Çamyayla Köyü Camiinde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazından sonra Çamyayla Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

"Vefat Eden Hemşerilerimize Cenabı Hakk'tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı ve Sabırlar Dileriz..."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler