Mengen'de ortalığı karıştıran ihbar

Özel Haber
Mengen'de ortalığı karıştıran ihbar Mengen'de ortalığı karıştıran ihbar
A- A+
Reklam

Mengen’de dün akşam Orman İşletme Müdürlüğüne yapılan kaçakçılık ihbarı sonrası hareketli dakikalar yaşanırken, Belediye Başkanı Turan Bulut ve Orman İşletmesi yetkilileri karşı karşıya geldi.

Kaçakçılar tarafından derenin kenarından bir söğüdün beyaz bir araca yüklenerek, ana yol yerine derenin kenarındaki yolu takip ederek Mengen’e doğru hareket ettiğini gören ismi bilinmeyen bir vatandaş, takip ettiği aracın Mengen Belediyesine ait Kereste Atölyesi civarında gözden kaybolduğunu Alo 177 hattına ihbar etti.

Gelen ihbar sonrası bahse konu bölgede incelemelerde bulunmak için harekete geçen Mengen Orman İşletmesi görevlileri aracı bulamazlarken, Mengen Belediyesi Atölyesinin önüne geldiler.

Hemen akabinde de atölyeye Mengen Belediye Başkanı Turan Bulut beraberinde Belediye çalışanları ve Meclis Üyeleriyle gelerek, Orman İşletmesi personeline tepki gösterdiler.

Atölyenin kapısının Ormancılar tarafından açılarak içeriye adeta baskın yapıldığını söyleyen Bulut, yapılan işleme tepki gösterdi ve Mengen Belediyesi’nin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı iddiasında bulundu.

Orman İşletmesi Yetkililerinin ise kapının açık olduğu ve kendilerinin kapıyı açmadıklarını söylemeleri sonrası Belediye çalışanları da bu söylemi doğrulayınca Başkan Bulut geri adım atarken, tartışma devam etti.

Orman İşletmesi Yetkilileri Atölyenin etrafında yaptıkları incelemede kereste haline gelmiş ağaçların yanında ÇTP borularının içine sokulmuş tomrukları da tespit ettiler.

İhbar telefonuyla başlayan ve bir anda ilçeyi karıştıran olay siyasi bir konu haline geldi. Orman İşletmesinin ÇTP borusunun içindeki tomruklar başta olmak üzere etrafta tespit ettiği tomrukların kafasındaki çap numaraları ile Mengen Belediyesinin resmi kayıtlı aldığı tomrukların çap numaralarını karşılaştırıp karşılaştırmadığı ise bilinmiyor.

Şimdi gözler, siyasi bir krize dönüşen bu olay sonrası Mengen Orman İşletmesinin yapacağı karşılaştırma sonuçlarına çevrildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler