AK Partili kurmayların Özcan sevgisi

AK Partili kurmayların Özcan sevgisi AK Partili kurmayların Özcan sevgisi
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan göreve geldiği 29 Mart 2019 tarihinden bu yana ülke ve Bolu gündeminden düşmeyen açıklamaları, icraatları ve gafları hep gündem olurken, nedendir bilinmez AK Partili kurmaylar hep bu gündemlerin uzağında durmayı tercih ediyorlar.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Başkan Özcan’ı “malum şahıs” gibi sözde muhatap almadığını belirten bir isimle zikretme yolunu seçerken, Bolu gündeminden uzak durmayı tercih eden AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün gündemine bile Özcan, girmiyor. Öte yandan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de arada bir yaptığı saman alevi çıkışlarıyla Başkan Tanju Özcan’ın gündemine almamaya özen gösteriyor.

Başkan Özcan’ın AK Partili Belediye Meclisi Üyelerinin kafalarına çay atması sonrası AK Parti’nin Parti logosunda bulunan “ampulü” Meclis Salonunun ortasında kırması bile AK Parti Kurmaylarının gündemine girecek kadar ciddi bir eylem olarak görülmedi.

Bolu Belediyesi Meclisinde AK Partili Kadın Meclis Üyesi ile 16 Mayıs tarihinde girdiği diyaloğun ülkede yarattığı infial Özcan’ı CHP’den ihraç noktasına getirirken; böylesine vahim bir olayı gündemlerine 16 gün sonra alan AK Pati Bolu Milletvekilleri Aydın ve Küpçü ile İl Başkanı Güner 2 Haziran’da olaya tepki gösteren açıklamada bulundular. Öte yandan bu olaya AK Parti Genel Merkezi bile Sözcü Ömer Çelik aracılığıyla 31 Mayıs tarihinde tepki göstermişti.

Son olarak ülke gündeminde tartışmalara neden olan, ulusal ve yerel basının manşetlerine oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şoförünü Belediye şirketine Genel Müdür olarak atamasına, AK Partili Kurmay üçlüsü Aydın, Küpçü ve Güner yine sessiz kalmayı tercih ettiler.

AK Partili Kurmay üçlüsü Arzu Aydın, Fehmi Küpçü ve Suat Güner’in bu tepkisizlikleri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı muhatap almak istememelerinden mi yoksa yaptıklarını tasvip ettiklerindendir bilinmiyor. 

AK Parti kulislerinde ise Özcan’a olan AK Parti Kurmaylarının tepkisizliğe sevgiden kaynaklandığı konuşulurken, AK Partililer soruyorlar; “Bu ne sevgi ah, bu ne ızdırap…!”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler