Reklam

Kuran Kursu öğrencileri At Yaylasında eğlendiler

Kuran Kursu öğrencileri At Yaylasında eğlendiler Kuran Kursu öğrencileri At Yaylasında eğlendiler
A- A+

2021-2022 Eğitim ve öğretim yılının ardından yaz tatiline giren ilk ve orta öğrenim çocukları her yıl olduğu gibi yaz kuran kursuna mahalle camilerinde devam ediyorlar.

Bolu İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi Camiinde de esnafların çocuklarına yaz dönemi Kuran, ahlak, ilmihal dersleri öğreten Cami İmam hatibi Recep Başkoşan, hafta sonu talebelerini ve aile büyüklerini de yanına alarak At Yaylasında piknik yaptılar.

Pikniğin ardından konuşan İmam Recep Başkoşan; “Çocuklarımız yaz ayında büyük özveri ile dinimizin emirlerini, güzel ahlak ve kuranı kerim okumayı öğrenmek için çaba serf ediyorlar. Biz de dersin olmadığı Cumartesi günü kendilerini ödüllendirerek piknik tertip ettik. At Yaylasında futbol, halat çekme, yakan top oynayarak güzel bir gün geçirdik. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız her şeyin en iyisine en güzeline layık, en iyi şekilde yetiştirmeye gayret ediyoruz. Sağ olsun sanayi esnafımız ve yönetimimiz çocuklarımıza ikram ve desteklerini eksik etmiyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler