Başkan Özcan memurlara aba altından sopa gösterdi

Özel Haber
Başkan Özcan memurlara aba altından sopa gösterdi Başkan Özcan memurlara aba altından sopa gösterdi
A- A+
Reklam

Mülkiye Müfettişleri Bolu Belediyesindeki denetimlerini tamamlayarak Bolu’dan ayrılırken, Bolu Belediyesinde Başkan Tanju Özcan rüzgarı esti.

İki Mülkiye Müfettişi ve 15 bilir kişinin şikayetlerle ilgili inceleme yaptığı Bolu Belediyesinde tüm evraklar didik didik incelenirken, konu ile ilgili personelin de görüşlerine başvurdular.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü denetimlerini tamamlayarak Bolu’dan ayrılan Müfettişlerin ardından ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan apar topar memur personeli hafta sonu olmasına karşılık Cumartesi günü Belediyede topladı.

Toplantıyla ilgili yaptığımız araştırmalar sonrası Başkan Özcan’ın Memur personele adeta gözdağı vererek, aba altından sopa gösterdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Müfettişlere; adları kendinde saklı 3-5 memur tarafından kurum içi namahrem konularda bilgi verilmesinden duyduğu rahatsızlığı öfkeli bir şekilde aktaran Özcan’ın, isim isim bildiği o memurlarla önümüzdeki günlerde gerekli şekilde cevap vereceği yönünde aba altından sopa gösteren bir konuşma yaptığı iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler