Atatürk Orman Parkında bir garip inşaat

Atatürk Orman Parkında bir garip inşaat Atatürk Orman Parkında bir garip inşaat
A- A+
Reklam

Bolu’da kent merkezinde yaşayan insanların nefes alabildikleri, gruplar halinde buluşarak aktivite gerçekleştirebildikleri ve şehir dışından gelen misafirlerin 110 dönümlük devasa yapısına hayran kaldıkları Atatürk Orman Parkı, betonlaşıyor.

Geçmiş yıllardaki görüntüsünden eser kalmayan Atatürk Orman Parkı’nın ortasına yapılan suni göletin bakımsızlığı göz kirliliğine neden olurken, gölet suyunun balçık haline gelmesi dolaysıyla bölgede ciddi şekilde sinek varlığının arttığı görülüyor. Yapılan göletin kenarında insanlar sinekler yüzünden oturamazken, yemyeşil bir alanın ortasına neden bu göletin yapıldığına ise bir anlam verilemiyor.

Şimdilerde ise gölet kenarında başlanılan beton yapı inşaatında hummalı bir çalışma sürüyor. Göletin ardından yapımına başlanılan bina ise kafalarda soru işareti uyandırdı. Bina bittikten sonra ne amaçla ve kim yada kimler tarafından kullanılacağı henüz resmi olarak açıklanmazken, Atatürk Orman Parkı gibi bir doğa harikası yerin ortasına neden bina yapılır?

Atatürk Orman Parkının girişinde bulunan kafe ve Belediyelere tahsis edilen yöresel satış mağazalarının bakımsız hali ortada iken bu alanları kullanılır hale getirmek yerine, yeşilliğin ortasına kondurulan betonarme bina vatandaşların tepkisi çekiyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler