30.08.2022 (Salı) Vefat İlanları

30.08.2022 (Salı) Vefat İlanları 30.08.2022 (Salı) Vefat İlanları
A- A+
Reklam

1- Aktaş Mahallesi Halkından; Bolu Atatürk Lisesinden emekli Faik Sığıncı ve Fizik Tedavi Hastanesinden emekli Gülşen Sığıncı’nın kızı, Selim Sığıncı’nın ablası, Aslan Özşahin’ in eşi, Ecem Özşahin’in annesi, Nurşen Titiz’ in yeğeni YEŞİM ÖZŞAHİN vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün kılınacak Çığırtkanlar Mezarlığında İkindi Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazı sonrası defnedilecektir.

2- Yumrukaya Köyü Halkından; Merhume Hafize Konuk’un eşi, Bedrettin ve Cemalettin Konuk’un abisi, Kemal, Birol, Hüseyin Konuk ve Güler Yılmaz’ın babaları CEMALETTİN KONUK vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Yumrukaya Köyü caminde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Tabaklar Mahallesi halkından; Mete ve Atilla Kökşen’in anneleri, Müjdat Günşen’in ablası, Bolu Vergi Dairesinden emekli MÜCELLA GÜNŞEN vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Merkez Caminde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazı sonrası Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

3- Mengen İlçesi Babahızır Köyü’nden merhum Mustafa İnan’ın eşi, İrfan ve Orhan İnan’ın anneleri SÜREYYA İNAN vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Babahızır Köyü Camisinde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Çorakmıtırlar Köyünden Harun Sürek’in eşi, Neşe Güler, Mustafa ve Ömer Aydın Sürek’in anneleri NEDİME SÜREK vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Çorakmıtırlar Köyü Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası aynı köy mezarlığına defnedilecektir.

"Vefat Eden Hemşerilerimize Cenabı Hakk'tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı ve Sabırlar Dileriz..."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler