Dudak uçuklatan servette Bolu detayı

Dudak uçuklatan servette Bolu detayı Dudak uçuklatan servette Bolu detayı
A- A+
Reklam

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun eski rektör Ünsal Ban’dan boşanmasıyla başlayan servet tartışmaları ülke gündeminden düşmüyor.

Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, isim vermeden, eski rektör ve AKP aday adayı Prof. Ünsal Ban'ın 2019’da evlendiği AK PartiMilletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma haberlerine ilişkin olarak, "Tekrar altını çizeyim ki, söz konusu milletvekilinin “toplamda 70 milyon lira tazminat” istediği eş, bir işadamı değil, üniversitede bir rektör…" diye yazdı.

Taşkesenlioğlu'nun dava dilekçesinde, Ünsal Ban'ın kendisinin ve ailesinin siyasi gücünden faydalanmaya çalıştığını aktaran Çakır, "Eşinin malvarlığını uzun bir liste halinde sıralıyor. Neler yok ki, kaç milyon dolarlık yatlar, yazlık evler, kışlık evler, çiftlikler, oteller, arabalar, pahalı iş merkezlerinde ofisler, hisse senetleri vesaire, liste uzuyor gidiyor…

Ulusal basın ve sosyal mecralarda yer alan Zehra Taşkesenlioğlu’nun dudak uçuklatan servet iddiaları arasında ise Bolu’daki mal varlıkları da bulunuyor. 

Bolu’daki mal varlıkları nedeniyle sık sık Mengen’e gelen Taşkesenlioğlu’nun ilimizde; Babahızır Köyü Değirmenbükü mevkiinde Rüya Çiftliği adlı turizm tesisi ve Mengen Tarım Organik A.Ş. adlı hayvancılık ve süt ürünleriyle iştigal eden şirketi bulunuyor.

Turizm tesisi bünyesinde 6 odalı konak, her biri 42.5 m2 kullanım alanına sahip serender tipi 10 adet ağaç ev, 200 kişi kapasiteli lokanta, dinlenme alanları, çiftlik kahvesi ve hobi bahçesi bulunuyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler