Başkan isim önerisi bekliyor

Başkan isim önerisi bekliyor Başkan isim önerisi bekliyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Pazaryerini birbirine bağlayan tünelde yapılan çalışmaların bittiğini açıklayarak, kapalı çarşı haline dönüştürülen yere isim önerisi istedi.

Yenilenen haliyle vatandaşlardan tam not alan Tüneldeki çalışma sonrası sosyal medya hesaplarından Bolu Halkına çağrıda bulunan Özcan, modernize edilen Tünelin son halini de paylaştı.

Başkan Tanju Özcan; “Biz yeniledik, modern, şık bir görünüme kavuşturduk. Adını koymayı size bıraktık. Bolu'ya kazandırdığımız yeni Kapalı Çarşı için isim önerilerinizi bekliyoruz. Önerilerinizi yorumlara bırakabilirsiniz” ifadeleriyle Bolu Halkına seslendi.

Başkan Özcan’ın bu çağrısı sonrası sosyal medya hesaplarına Bolu Halkından yüzlerce teşekkür mesajları ve isim önerileri gelmeye başladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler