31.08.2022 (Çarşamba) Vefat İlanları

31.08.2022 (Çarşamba) Vefat İlanları 31.08.2022 (Çarşamba) Vefat İlanları
A- A+
Reklam

1- Mudurnu İlçesi Hacıhalimler Köyü halkından, Sümer Mahallesinde ikamet eden Kadir ve Mürvet Tanrıverdi’nin oğulları, Nurşen Tanrıverdi’nin eşi, Yunus Emre Tanrıverdi’nin ağabeyi, İlker ve İrem Tanrıverdi’nin babaları Bolu Belediyesi personeli İLHAN TANRIVERDİ vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Siteler Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Mudurnu ilçesi Hacıhalimler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2- Canip Baysal Lisesi emekli müdürlerinden Nadir Demir’in eşi, Kıvanç ve Güvenç Demir’in anneleri, 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu emekli Resim Öğretmeni NERİMAN DEMİR vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

3- Emekli Nüfus Müdürü ve Yukarı Çarşı esnaflarından Gülşen Çuhadar’ın eşi, Serdar ve Uygar Çuhadar’ın babaları, Türkiye Elektrik Kurumu emekli şeflerinden MUSA ÇUHADAR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Büyük Camii de kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

4- Mermerci Nuri Yılmaz ve Saliha Yılmaz’ın oğulları, Sercan Yılmaz’ın kardeşi; TURAN EREN YILMAZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Camlı Camii de kılınacak İkindi ve Cenaze Namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.     

5- Mengen İlçesi Teberikler Köyü sakinlerinden merhum Hacı Ekrem Özturan’ın kardeşi, Engin Özturan ve Filiz Koca’nın babaları BURHANETTİN ÖZTURAN vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Teberikler Köyü Camisinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası aynı köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Seben İlçesi Dedeler Köyü halkından; İhsan ve Kezban Acer’in oğulları, Nurcan Acer’in eşi, Elif ve Esra Acer’in babaları, Ülviye Demirel, Ümmiye Cihangir’in kardeşleri; AHMET ACER vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez Camiinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazından sonra Dedeler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

7- Ahmetler Köyü Halkından İsmail ve Hayrettin Akkaş'ın Abileri, terzi MAZHAR AKKAŞ vefat etmiştir.

Merhumun Cenazesi bugün Ahmetler Köy Camiinde kılınacak İkindi ve Cenaze Namazından sonra aynı köy mezarlığına defnedilecektir. 

"Vefat Eden Hemşerilerimize Cenabı Hakk'tan Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı ve Sabırlar Dileriz..."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler