Birbirlerinin yüzlerine bile bakmadılar

Özel Haber
Birbirlerinin yüzlerine bile bakmadılar Birbirlerinin yüzlerine bile bakmadılar
A- A+
Reklam

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Valilikte düzenlenen “Tebriklerin Kabulü” programında gözler; birbirlerini ağır ifadelerle eleştiren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a çevrildi.

Karşılıklı olarak birbirlerinin isimlerini bile telaffuz etmeyen Aydın ve Özcan, uzun bir aranın ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle karşılaşmak zorunda kaldı. Daha önceki karşılaşmalarında da birbirlerine el uzatmadan, protokol gereği kafa ile selamlaşmayı tercih eden ikili, bu sefer mecburen el sıkışmak zorunda kaldı.

Vali Kılıç başkanlığındaki Tugay Komutanı ve Belediye Başkanından oluşan 3’li Valilik Makamında protokol sırasına çağrılan isimlerin bayram tebriklerini kabul ettiler. 

Bu sırada ismi okunan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’da içeri girdi. Vali ve Tugay Komutanı ile samimi bir şekilde el sıkışan Arzu Aydın, Başkan Özcan’ın ise mecburiyetten elini sıktı. Belediye Başkanı Özcan da Milletvekili Aydın’ın yüzüne bakmadan elini sıktığı tokalaşma, fotoğraf karelerine ilginç bir şekilde yansıdı.

İki arasındaki soğuk rüzgârların en net şekilde ortaya çıktığı bu tabloyu ise Vali Erkan Kılıç’ın dikkatle izlediği görüldü.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler