CHP'deki rantçılar kim?

Özel Haber
CHP'deki rantçılar kim? CHP'deki rantçılar kim?
A- A+
Reklam

CHP Bolu Teşkilatları üzerinde adeta ölü toprağı serpiliyken; CHP Bolu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Okay Özcan ve CHP’li Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıoğlu’nun sosyal medya paylaşımları kafaları karıştırdı.

Her iki simin de Parti içi rantçıları işaret ettiği paylaşımlar isim vermeden adeta aba altından sopa gösterirmiş gibi yayınlanırken, Bolu kamuoyu birbiriyle bağlantılı olup olunmayan bu iki CHP’lin paylaşımlarındaki rantçıları merak ediyor.

CHP Merkez İlçe Başkanı Okay Özcan sosyal medya hesaplarından ilk olarak; Babasının arkasına saklananlar, Çaygökpınara bıraksak navigasyonsuz Bolu’ya gelemeyecek olanlar, Bolu’da yaşamayanlar, Bolu’yu yaşamayanlar, Etkin görevdeyken Bolu’ya hiç bir şey katamayanlar Güzel Bolumuzu yönetmeye talip olmasınlar” sözlerini paylaştı.

Ardından da paylaşımlarına devam eden Özcan; “Hırsız içerden olunca kapı kilit tutmazmış.. Her davulun önünde oynayanların bizim partimizde işi yoktur, olmayacaktır. Gerçek partilileri, Rantçıları, Siyaseten birilerinin sırtından geçinenleri meydanlarda göreceğiz. Hodri meydan.!” Sözleriyle Parti içinde var olduğunu iddia ettiği rantçılara meydan okudu.

Özcan’ın paylaşımları kim ya da kimleri işaret ederek yaptığı tartışılırken, bir paylaşımda Bolu Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıoğlu’ndan geldi. 

Bandakçıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında CHP içinde var olduğunu iddia eden rantçıları hedef göstererek; “Evet, doğrudur! Bolu’yu siyasi asalaklara ve rantçılara teslim etmemek ve yedirmemek değişmeyecek manifestomuzdur” paylaşımında bulundu.

Bandakçıoğlu’nu  bu paylaşımını bu paylaşımını bugün itibariyle sildiği görülürken, Özcan’ın paylaşımları ise sosyal medya hesaplarında duruyor.

CHP’li iki ismin ne amaçla ve kimleri işaret ederek bu paylaşımları yaptıkları sır perdesini korurken, Bolu kamuoyu ise sosyal medya paylaşımlarında iddia edilen Bolu CHP Teşkilatlarındaki rantçıların kim yada kimler olduğunu tartışıyor ve merak ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler