Turnuva siyasete kurban gitti

Turnuva siyasete kurban gitti Turnuva siyasete kurban gitti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi Köyler Arası Futbol Turnuvası Bahçeköy’ün şampiyonluğu ile sona ererken, final akşamına siyasiler damga vurdu. İl Özel İdaresi’nin sahiplenmemesi sonrası Turnuva için gerekli bütçeyi vererek bu muhteşem organizasyonun yapılmasında büyük pay sahibi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Partililer arasındaki gerilim, Turnuvanın finalini gölgeledi.

Turnuvanın baş kahramanları Tertip Komitesindeki 6 Muhtar ve Bolu ASKF Yöneticilerinin Turnuvanın yapılması için talep ettikleri 25 bin lirayı vermeyen İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’i de yanına alan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in resim çektirme yarışları, yaşanan süreci yakından bilen sporseverler tarafından komedi filmi gibi ilgiyle izlendi.

Yaşanan kaosu daha da körüklemek istemeyen ve Bolu belediyesi ismiyle düzenlenen turnuvada emeği olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise protokoldeki durumdan rahatsız olarak, protokol yerine müsabakayı taraftarların içinde sentetik çimde oturarak seyretmeyi tercih etti.

Tertip Komitesinde görev alan Muhtarların ve ASKF Yöneticilerinin resimlerdeki surat ifadeleri siyasetçilerin yarattığı huzursuzluğu net bir biçimde anlatırken, bin bir güçlükle ve emekle yaptıkları muhteşem turnuvanın finalinin siyasete kurban gitmesini moralleri bozuk bir şekilde seyrettiler.

Birbirlerine kullandıkları dil ve söylemler nedeniyle yanyana gelemeyen siyasilerin; amacı Bolu Halkının dostluğunu, kardeşliğini ve birliğini pekiştirmek olan bu muhteşem organizasyonda pay kapma çabaları Bolu Halkından tepki aldı.

Öte yandan Bolu’da yaklaşık 40 yıl sonra unutulmuş bir Turnuvayı tekrar hayata geçiren Organizasyon Komitesinde yer alan 6 Muhtar, Bolu ASKF Başkan ve Yöneticileri ile turnuvanın maddi sponsorluğunu yaparak ismini veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise Turnuvaya katılan sporcuların ve tribünleri dolduran binlerce sporsever Boluluların takdirini kazandı.

Resim Altı: AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın konuşmalarını yaparken arkada dikilen Muhtar ve görevlilerin yüz ifadeleri, haberimizin resim edilmiş hali olarak objektiflere yansıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler