“4 yıldır sayenizde 3G modundayız”

“4 yıldır sayenizde 3G modundayız” “4 yıldır sayenizde 3G modundayız”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dün akşam saatlerinde AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkanı İlhan Durak’ı kastederek yaptığı sosyal medya paylaşımına MHP cephesinden tepkiler gecikmedi.

Hatırlanacağı üzere Özcan yaptığı paylaşımda; “Bolu AKP ve Bolu MHP İl Başkanı kardeşlerim; şurada kaldı 10 gün. Hem Belediye Başkan Adayı olmak istiyorsunuz hem de görevlerinizden istifa etmiyorsunuz.

Sizi gidi acemi siyasetçiler.

Allah muhafaza, istifa etmeyi unutup aday olamazsınız diye yazıyorum. Bir abi olarak sizi uyarmayı kendime bir borç bildim” ifadelerini kullanmıştı.

MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın’dan 3G’li cevap

MHP’den Özcan’a ilk cevap veren isim MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın oldu. Siyasi rakipleri yerine Bolu’da kaldırımlarda yürüme zorluğu çeken Boluluların çilesini sonlandırması için Özcan’a çağrıda bulunan MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Boluluların 4 yıldır 3G (gar, gış, gıyamet) modunda yaşadığını belirtti.

Başkan Özcan’a sosyal medya hesabından cevap veren MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın yaptığı paylaşımda; “Sayın Başkan; siyasi rakiplerinizin durum değerlendirmelerini yapacağınıza kaldırımlarda yürüme zorluğu çeken vatandaşların çilesini sonlandırsanız! Malum kar yağdı ve Bolu’da mevsimlerden kış! Bolu’ya bir türlü bahar gelmedi! 4 yıldır sayenizde 3G modundayız (Gar, Gış, Gıyamet)” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler