Nizip Belediye Başkan Aday Adayı oluyor

Nizip Belediye Başkan Aday Adayı oluyor Nizip Belediye Başkan Aday Adayı oluyor
A- A+
Reklam

Önceki dönem Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra yaklaşık 3 yıldır Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genel Sekreteri olarak görev yapan İhsan Ağcan istifa etti.

Memleketi Gaziantep’in Nizip ilçesinden Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa eden Ağcan, başvurusunu AK Parti’den yapacak.

22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 13.00'te Nizip Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu Nizip İlçe Başkanlığına yapacağını açıklayan Ağcan; 1999-2004 yılları arasında Gaziantep Şehitkamil Belediyesinde Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı, 2004- 2009 tarihleri arasında Etimesgut Belediyesinde Başkan Yardımcılığı, Bolu Belediyesi’nde yaklaşık 10 yıl süreyle başkan yardımcılığı ve son olarak da Haliliye Belediye Başkan Yardımcılığı görevinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler