Teşkilatlardan gelen ilk aday

Teşkilatlardan gelen ilk aday Teşkilatlardan gelen ilk aday
A- A+
Reklam

Seben’de 3 dönem yaptığı başarılı hizmetlerle Bolu’daki Belediye Başkanları arasında ön plana çıkan geçmiş dönem Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Belediye Başkan Aday Adayı oluyor.

Belediyecilik anlamında Seben’de yaptığı başarılı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Bolu siyasetinin önemli isimlerinden olan Süleyman Özbağ, AK Parti'den Bolu Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu www.bolupostası.com Gazetesine açıkladı.

22 Kasım Çarşamba günü AK Parti İl Başkanlığına giderek resmi başvurusunu yapacağını ifade eden Süleyman Özbağ, kendisinin bu kararı almakta vatandaşlardan gelen talebin büyük etkisi olduğunu ifade etti. Süleyman Özbağ bilgi, birikim ve deneyimi ile bu göreve hazır olduğunu Bolu'ya hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu dile getirdi.  

Öte yandan AK Parti’den Bolu Belediye Başkanı Aday Adayı olan Mustafa Deverenli ve Muhammed Emin Demirkol gibi bürokratların ardından AK Parti Teşkilatlarının içinden çıkan ilk isim olarak Süleyman Özbağ da yarışa katılmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler