5 kitaplı eğitimci Bolu’ya Müdür oldu

5 kitaplı eğitimci Bolu’ya Müdür oldu 5 kitaplı eğitimci Bolu’ya Müdür oldu
A- A+

Geçtiğimiz hafta Bolu'ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Bayram Güleç'in Bolu'ya gelmek istememesi nedeniyle yerine Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişlerinden Fatih Öncü'nün atandığı öğrenildi.

Fiziki hiçbir eksikliği olmamasına karşılık iller başarı sıralamasında olması gereken çok altında olan Bolu’da yüksek sesle dile getirilen “liyakatsiz müdür” atamaları serzenişlerine Milli Eğitim Bakanlığı bu sefer kayıtsız kalmadı.

Uzun yıllardır Milli Eğitim camiasında bulunan, son olarak Bakanlık müfettişi iken Bolu İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Fatih Öncü’nün eğitim camiasına yönelik verdiği bir çok eğitim çalışmasının yanı sıra yayınlamış 5 adet de yine eğitimle alakalı kitabı bulunuyor.

Aslen Mersin’in Mezitli ilçesinin Tepe Köyü’nden olan yeni Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Öncü’nün; yayın evleri tarafından satışa sunulan Uzman Öğretmen Soru Bankası, Eğitim Müfettiş Yardımcılığı, Başöğretmen Soru Bankası, Eğitim Kurumları Müdürlük Soru Bankası ve E Pazarlama isimli 5 adet kitabı eğitim camiasından yoğun ilgi görüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler