Zeki Ay Hocanın acı günü

Zeki Ay Hocanın acı günü Zeki Ay Hocanın acı günü
A- A+

Bolu’nun sevilen simalarından, emekli imam hatip Zeki Ay’ın eşi Fikriye Ay, dün akşam yaşanan talihsiz kaza sonucu hayatını kaybetti.

Dün gece yaşanan elim olay Susuzkınık Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fikriye Ay (70) traktör ile çekilen su tankerine su doldurma işlemi yapıldığı sırada, traktör ile su tankeri arasındaki döner şaft bağlantısına kıyafetini kaptırdı. Dönen şafttan kurtulamayan yaşlı kadın, traktör ve su tankeri arasındaki bağlantıya sıkıştı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Fikriye Ay’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından yaşlı kadının cenazesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Son olarak Yeşil Cami’de görev yapan Bolu’nun sevilen ismi emekli imam hatip Zeki Ay Hoca’nın eşi olan Fikriye Ay’ın cenazesi; 1 Ağustos Perşembe (bugün) Susuzkınık Köyü Camisinde kılınacak Öğle ve Cenaze Namazı sonrası, aynı köy mezarlığına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhume Fikriye Ay’a Allah’tan rahmet, Zeki Ay Hocamız nezdinde Ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Gülcan Altanlar (1 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Zeki hocama sabırlar diliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler