Abant'ta HGS zulmü

Abant'ta HGS zulmü Abant'ta HGS zulmü
A- A+

Abant Milli Parklar girişine koyulan HGS’den Mudurnu ve Taşkesti’ye gitmek için transit kullanım yapanlardan ücret alınmayacağı açıklanmasına karşılık, durumun böyle olmadığı iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda nakit ödeme sisteminden HGS’ye dönen Abant Milli Park gişelerinden Mudurnu ve Taşkesti Beldesine geçecekler için eskisi gibi ücret alınmayacağı ve 20 dakika içinde yapılan geçişlerin HGS tarafından ücretlendirilmeyeceği açıklanmıştı.

Mudurnu Haber Sitesi’nden Gazeteci Aydın Özpelit'in haberine göre ise her geçişten 105 lira alınıyor. Mudurnu ve Taşkesti’deki evlerine gitmek için kullandıkları yoldan her seferinde 105 lira alınmasına tepki gösteren vatandaşlar, yetkililerden bu durumun düzeltilmesini istediler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler