Tahsin Mert Karagöz baba oldu

Tahsin Mert Karagöz baba oldu Tahsin Mert Karagöz baba oldu
A- A+

CHP’nin genç ve başarılı il Başkanı Tahsin Mert Karagöz, baba oldu. 2020 yılında hayatını Esra Karagözle birleştiren CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz çifti evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten güzel haber gelirken, Karagöz çiftinin Nil Ada verdikleri bir kızları oldu.

Baba olduğunu sosyal medya hesabından paylaşan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, kızıyla verdiği pozuna şu notu düştü:

“Allah’a çok şükür evladımız Nil Ada sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Annesinin de herkese çok çok selamları var. İkisinin de sağlık durumları çok iyi. Çok sayıda telefon ve mesaj aldık dönemediklerimiz lütfen bizlere kırılmasın. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Bir parantez çok kıymetli Ömür Albayrak Hocamıza açmak istiyorum. Süreç boyunca bizleri hep moralli tutarak mükemmel bir doğum süreci yaşattı. Böyle iyi insanlar hep var olsunlar. Her şey için çok teşekkürler”

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Karagöz çiftini tebrik ediyor, minik Nil Ada kızımıza da sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir ömür yaşamasını temenni ederiz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler