Başkan Özcan Bolululara çağrı yaptı

Başkan Özcan Bolululara çağrı yaptı Başkan Özcan Bolululara çağrı yaptı
A- A+

Bolu Belediyesi’nde bu yılki kurban bağış bedeli 11 bin 500 lira olarak belirlenirken, hayırseverlerin de destekleri ile günde 2 bin 500 kişiye sıcak yemek hizmeti sunan Bolu Belediyesi Solmaz Ana Aşevi ise bayram boyunca 08.30-19.00 saatleri arası kurban payı kabul edecek. Kurbanlarını Bolu Belediyesi’ne bağışlamak isteyen vatandaşlar; 11bin 500 TL’lik 2024 yılı kurban bağış bedelini Bolu Belediye Başkanlığı Halk Bankası TR 57 0001 2009 2560 0007 0000 37 nolu İBAN hesabına yatırabilecekler.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mübarek Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Bolululara kurban hisselerini ve paylarını Solmaz Ana Aşevi’ne bağışlamaları için çağrıda bulundu.

“Herkesin bayramını tebrik ediyorum”

Konuya ilişkin bir video paylaşarak Boluluların bayramlarını kutlayan Özcan, “Değerli hemşerilerim, biliyorsunuz önümüz kurban. Şimdiden herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.

“Bağışlarınız bizim için son derece önemli”

Açıklamasının devamında hayırseverlerden Kurban bağışlarını beklediklerini ifade eden Özcan, “Tabi her kurban bayramı öncesinde Bolu Belediyesi olarak hayırsever vatandaşlarımızdan kurban bağışı topluyoruz. Bu bizim için son derece önemli. Çünkü burada toplanan kurban bağışlar, paylar ile biz günde ortalama 2 bin kişiye yemek veriyoruz. Kurban bağışlarınız için 444 26 58 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.” diye konuştu.

“Aşevi bayram boyu açık”

Özcan son olarak, 4 günlük Kurban Bayramı boyunca Solmaz Ana Aşevi’nin de açık olduğunu belirterek, “Aşevi’miz de pay ve bağışlarınız için bayram boyunca açık kalacak. Bu suretle bağışlarınızı Aktaş Mahallesi’ndeki Solmaz Ana Aşevi’mize yapabilirsiniz. Yine Halkbank şubelerine gittiğinizde de Bolu Belediyesi Kurban Bağış Hesabı’na kurban bağışınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Tekraren Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Yapacağınız hayırların doğru yerlere gideceğinden kuşkunuz olmasın. İlginizi alakanızı bekliyorum. Şimdiden yapacağınız bağışlar için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler