Reklam

Abat bu sözleri Tanju Özcan’a mı söyledi?

Abat bu sözleri Tanju Özcan’a mı söyledi? Abat bu sözleri Tanju Özcan’a mı söyledi?
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dün akşam bir internet sitesinin canlı yayınlanan programına konuk olması sonrası Boluspor eski Kulüp Başkanı Abdullah Abat’ın sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

Programda Boluspor eski Kulüp Başkanı Abdullah Abat ile ilgili söylediği; 

“Şu takımı düşme hattında birileri bırakıp gitti. Biz oradan aldık ve ligde tutmayı başardık. Emin ellere de teslim ettik”

“Necip Bey ve Savaş Başkan, Tanju Bey bize destek vermedi derlerse haklılar. Ama bunu söylememesi gereken Abdullah Abat söyleyince çok bozuluyorum”, 

“Duydum ki hala temlik kalkmamış. Sen alacağını almışsın, kaldır şu temliki, ayıp ya! Temlikin hala durması yasal da değil, etik de değil…”

“Eskiden bir dostluğumuz vardı. Bundan sonra benin omumla bir dostluğum falan olamaz zaten. Bundan sonra O benim, dostum da değil, düşmanım da değil. Karşılaştığımda selam vermem. Cenazem olursa, cenazeme gelmesin. Cenazesi olursa, cenazesine gitmem. O’nu hayatımdan çıkarttığım için rahatım…” gibi sözlerle sert bir dille eleştirdi. 

Başkan Özcan’ın kendisine yönelik sert sözleri ve bazı iddiaları karşısında Abat da aynı dakikalarda peş peşe sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

“Zavallı yalancı hırsız... Geliyor gelmekte olan...”

“Sen Adana'ya Bolu esnafından tehditle topladığın paraları valize koyup gittiğinde soyunma odasına girmeden yüzbinleri cebine indiren bir hırsızsın. Kimsesiz, sığıntı, zavallı hırsız!!!”

“Aranızdaki duygusal ilişkiye de Gönül işine de geleceğiz at hırsızı zübük..”

“İmam nasıl bilirdiniz deyince iyi biliriz demiyeceğime göre, hakkınızı helal ettiniz mi deyince ettim demiyeciğime göre ne işim var lan senin cenazende hırsız... Benim de cenazemde abdest almayı dahi beceremeyen ağzı asetaldehit (CH3CHO formülüne sahip organik bir kimyasal bileşiktir. Ayrıca etanolün karaciğer enzimi alkol dehidrojenaz tarafından kısmi oksidasyonu ile üretilir ve alkol tüketiminden sonra akşamdan kalmanın katkıda bulunan bir nedenidir.) kokan hırsızların işi olmaz zaten zübük...”

Abat’ın isim vermeden yaptığı paylaşımlarının muhatabının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan olduğu iddia edilirken, hukuki anlamda suç teşkil edecek unsurların da bulunduğu bu paylaşımların mahkemeye taşınıp taşınmayacağını ise zaman gösterecek.

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler