Bolululara teşekkür etti

Bolululara teşekkür etti Bolululara teşekkür etti
A- A+
Reklam

Siyasi Partilerin aday adaylığı sürecinde en dikkat çeken isim olan CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Asuman Şentürk Tekin, yayınladığı mesajla Bolu Halkına teşekkür etti.

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde çözümcül tavrı ve vatandaşla olan yakın diyaloğuyla taraflı tarafsız her kesimin sevgisini kazanan Asuman Şentürk Tekin, aday adaylığı süresince de içten, samimi davranışları ve güler yüzlü tavırlarıyla hem CHP’lilerin hem de Bolu Halkının sevgisini kazandı.

Aday Adaylığı sürecinin tamamlanarak 28. Dönem Milletvekili aday isimlerinin belli olması sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımlayan Asuman Şentürk Tekin, kendini bu süreçte yalnız bırakmayan Bolulu vatandaşlara teşekkür ederek, "Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç" dedi.

Asuman Şentürk Tekin yayınladığı mesajda; "Bu bir son değil, Yeni bir başlangıç.. Değerli dostlar. Bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekilliği aday adaylığım sürecinde bana yol arkadaşı olan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partimizin Bolu’dan aday olarak seçimlere katılan tüm Aday arkadaşlarıma canı gönülden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler