Bir tek O’nun dışında

Bir tek O’nun dışında Bir tek O’nun dışında
A- A+

Eski Kulüp Başkanı Abdullah Abat’ın koyduğu temlikler nedeniyle bu sezon gelirlerini kullanamayan, geçmiş yönetimlerin yanlış transfer ve yönetim politikaları nedeniyle gerek eski futbolcuların gerek çalışanların haciz dosyalarının dağ yığını olduğu Boluspor’da bugün gerçekleşen kongrede yine Başkan Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyeleri yalnızdılar.

Kapısına kilit vurulmak üzereyken taşın altına Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte adeta vücudunu koyan Başkan Savaş Abak, kongrede yaptığı konuşmada bundan önce olduğu gibi tek bir kelime şikayette bulunmadı.

Eski Başkanların ve şehrin önemli isimlerinin hazır bulunduğu genel kurula, Başkan Abak’a verdiği hiçbir sözü tutmayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katılmadı.

Genel Kurulda Divan Başkanı olması nedeniyle bir konuşma yapan Boluspor Eski Başkanı Semercioğlu yaptığı konuşmada; “İnşallah bunlar Boluspor’a hayır getirir. Boluspor’u hiçbir zaman düşüncemizin dışında görmek istemiyoruz. Hep başarılı görmek istiyoruz. Şu anda bunun için çaba sarf eden başkan ve yönetim kurullarına ve daha önce görev yapmışlara önce teşekkür ediyorum. Gerçekten Boluspor’u yönetmek çok zor. Boluspor, meşakkatli bir iş. Kendi işinden önce Boluspor’u düşünüyorsun ve burada Boluspor kazandığı zaman taraftarla seviniyorsun, gerektiği zaman üzülüyorsun.  Onun için başkan gerçekten önemli bir görev yapıyorsun. Seni tebrik ediyorum. Hiçbir zaman üzülme. Hiç kimse Boluspor’un kötülüğüne çalışmaz. Boluspor’un iyiliğine çalışır ama herkesin gücü farklıdır. Şu anda güçlü başkanların zamanı geldi. Onun için belki bu tüzükler Boluspor için iyi olacak” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler