“Usanmadın mı oynamaktan?”

“Usanmadın mı oynamaktan?” “Usanmadın mı oynamaktan?”
A- A+

CHP 28. Dönem Bolu Milletvekili Aday Adayı olan ve CHP Teşkilatlarının yakından tanıdığı Özer Özcan, sosyal medya hesabında yaptığı yorumla, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert bir uyarıda bulundu.

Köşe Yazarı Süha Alpaslan’ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı, www.medya14.net internet sitesinde yazdığı “Ben Bu Oyunu Bozarım” adlı köşe yazısını paylaşımına yorum yapan CHP 28. Dönem Bolu Milletvekili Aday Adayı Özer Özcan’ın hedefinde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan vardı.

“Oyun kurmaktan usanmadın mı?” diye soran Özer Özcan, Başkan Özcan’ı “İşine bak işine” sözleriyle de uyardı.

Bolu Halkı tarafından kendisine verilen Bolu Belediye Başkanlığı görevini de yapamadığını ifade eden CHP 28. Dönem Bolu Milletvekili Aday Adayı ve Bolu Teşkilatlarının sevilen ismi Özer Özcan paylaşımında; 

“Tanju Bey,

Boşver. oyun kurmayı, oyun bozmayı. Usanmadın mi oynamaktan...

İşine bak işine.

Bolu halkının gerek CHP de ve gerekse Bolu Belediyesinde sana verdiği görevi keşke layıkıyla ile yapabilmeye çalışsaydın...” ifadelerini kullandı.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler