MHP'de coşkulu aday tanıtım töreni

MHP'de coşkulu aday tanıtım töreni MHP'de coşkulu aday tanıtım töreni
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Aday Tanıtım Töreni Necip Fazıl Kültür Merkezi'de yapıldı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Aday Tanıtım Töreni gerçekleştirildi. Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ve çok sayıda partili takıldı. Törende açılış konuşmasını yapan MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, aday adayların MHP'yi hakkıyla temsil edebilmek, 3 Hilali daha yükseklere çıkarmak ve MHP’yi mecliste daha güçlü bir şekilde temsil edebilmek adına büyük bir seferberlik başlattıklarını belirterek, ''Aday adayı olan bütün partili dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Aday olan kıymetli ülküdaşlarımıza da üstün başarılar temenni ediyorum'' ifadelerini kullandı.

HEPİMİZE BÜYÜK BİR KUTSAL GÖREV VE SORUMLULUK DÜŞMEKTEDİR

Durak, yepyeni bir süreç başladığını ve sadece kendisine değil Bolu’da yaşayan Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş her bir ülküdaşa görev düştüğünü belirterek,  ''Önümüzde artık yepyeni bir süreç var. Burada sadece şahsıma değil, milletvekilliği adayı olan arkadaşlarımıza değil, hepimize büyük bir kutsal görev ve sorumluluk düşmektedir. Bu kutsal görev yalnızca MHP’de ya da Ülkü Ocaklarında görev yapan kıymetli başkanlarımıza da değil Bolu’da yaşayan Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş, ömür vermiş her bir ülküdaşımıza düşmektedir. Bu kutlu görev gencinden yaşlısına, asenasından bozkurtuna kadar hepimizindir. Şahsi kırgınlıkları bir kenara atarak, çeşitli bahaneleri unutarak, senlik benlik davasından sıyrılarak el ele gönül gönüle vererek birlikte MHP’nin mecliste çok güçlü bir şekilde temsil edilmesini sağlamalıyız. Yine aynı şekilde Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde de adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve ben inanıyorum ki hem MHP güçlü bir şekilde Meclisteki yerini alacak hem de Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden, büyük bir farkla Cumhurbaşkanı seçilecektir. Bu noktada Bolulu hemşerilerim de üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirecektir'' dedi. 

''ZİLLET İTTİFAKININ ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU''

Partilerin çoğunun çeşitli ittifaklarla çeşitli ittifaklarla seçime katılacağını vurgulayan Durak, ''14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partilerin çoğu çeşitli ittifaklarla yarışa gireceklerdir. Bir yanda MHP’nin de içinde olduğu Cumhur İttifakı, diğer yanda Millet İttifakı yer alırken Muharrem İnce de Cumhurbaşkanlığı için mücadele edecek. Bir yanda Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak diğer yanda yeminli Türk düşmanlarının da destek verdiği Zillet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 14 Mayıs’ta yapılacak Seçimlerde, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye ya küresel emperyalizme meydan okumayı sürdürecek, ya da teslim olacak zillete düşecektir.14 Mayıs’ta, ya 21. Yüzyılı Türk asrı yapacağız ya da zilletin pençesine düşüp kıvranacağız.14 Mayıs’ta, ya bölgesinde güçlü, istikrarlı, dirayetli bir Cumhuriyeti yeniden ihya edeceğiz ya da Batı’dan emir alan, aciz bir Türkiye’de yaşayacağız!14 Mayıs’ta, ya Türkiye ve Türklük sevdalıları bayram edecek ya da küresel güçlerin maşaları zafer naraları atacak! Bu seçimlerde ya terörden tamamen kurtulmuş bir Türkiye’de yaşayacağız ya da PKK’nın, FETÖ’nün kol gezdiği bir ülkede yeni şehitlere ağıt yakacağız! Ya milli iradeyi meclise taşıyacağız, ya da terör örgütlerinin yancısı oldukları kumar masasına düşeceğiz!Ya Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacağız ya da zillet sofrasına meze olacağız! Karar da, irade de, azim de bizimdir. Ya yerli ve milli olacağız ya da küresel emperyalizmin insafına terk edileceğiz. Zillete düşmeyi, sonu belli olmayan maceralara, sahte vaatlere kanamayız. Bolu’da yaşayan hemşerilerim buna asla rıza göstermez, müsaade etmez'' şeklinde konuştu. 

''KILIÇDAROĞLU'NU KİMLER DESTEKLİYOR'' 

Millet İttifakı'nı kimlerin desteklediğini belirten Durak zillet ittifakı diyerek, ''zillet ittifakını destekleyen partilere ve gruplara da dikkatinizi çekmek istiyorum! Kılıçdaroğlu’nu kimler destekliyor? Öncelikle belirteyim ki terör Örgütü PKK destekliyor. Kandil’deki caniler bunu açıkladı. Başka HDP destekliyor, Türkiye İşçi Partisi destekliyor, Emek Partisi destekliyor, Halkın Kurtuluş Partisi destekliyor, Toplumsal Özgürlük Partisi destekliyor! Hain terör örgütü FETÖ destekliyor, LGBT’liler destekliyor! Ha bir de utanmadan kendilerine milliyetçi, vatansever diyen İyi Parti destekliyor. Hem vatanseverim diyeceksin terör uzantılarıyla yan yana geleceksin!  Hem milliyetçiyim diyeceksin, HDP ile aynı mevzide yer alacaksın! Hem Türk ahlakından bahsedeceksin LGBT’lilerle omuz omuza olacaksın! Kusura bakmayın Türk Milleti, Kumar Masasına dönenleri unutmayacaktır! Türk Milleti, HDP ve terör örgütleriyle aynı safta yer alanları affetmeyecektir! Hamt olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak alnımız açık başımız dik bir şekilde seçimlere giriyoruz. Ve inanıyoruz ki, Milliyetçi Hareket Partisi çok güçlü bir şekilde meclise girecek, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir! Adayımız belli, kararımız nettir'' dedi. 

''TÜRK MİLLETİNİ ZAFER GÜNLERİNE ELBİRLİĞİYLE TAŞIYACAĞIZ''

Türkiye yüzyıla ulaşmaktan başka seçenek tanımadıklarını vurgulayan Durak, ''Türk ve Türkiye Yüzyılına ulaşmaktan başka bir seçenek de tanımıyoruz, tanımayacağız. Zayıflamayacağız, zaafa düşmeyeceğiz, Türk milletini zafer günlerine elbirliğiyle taşıyacağız. Başaracağız, asrın idrakine Türk milletinin şanını ve şerefini ilimizde gururla söylettireceğiz'' ifadelerini kullandı. 

''MİLLİYETÇİ HAREKETE İYİKİİ OY VERDİK DEDİRTMEZSEK NAMUSSUZ ŞEREFSİZİZ''

Bolu MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Akgün Bolululara iyi ki MHP'ye oy vermişiz dedirteceklerini vurgulayarak, ''Bolu Milliyetçi Ülkücü hareketin 20 yılı, Bolu sokaklarında sizlerin destekleri ile gerek Ülkü Ocakları Başkanlığı, gerek Sendika Başkanlığı gerek sendikalarda yönetici ve üye olarak görev yaptık. Vatandaşımızın her kesimine dokunmaya çalıştık. Büyüğümüz ile saygılı, küçüğümüz ile sevgili, bakkalla bakkal, esnafla esnaf, pazarcı ile pazarcı, iş adamıyla iş adamı edasıyla hareket etmeye ve onların dertleri ile hemhal etmeye çalıştık. Ben naçizane düne kadar bakkal çırağı olan İsmail Akgül, pazarcı olan İsmail Akgül, velhasıl sizlerin de dediği gibi sizin İsmail, sizin evladınız, sizin kardeşiniz olarak bu yola başımızı koyduk, bedenimizi koyduk, hizmet etmeye ant içtik. Karşımızda mücadele ettiğimiz insanlarla kıyaslanmak değil, onları yaptığı işlerle anılmak değil, kendi yaptığımız işlerle, milliyetçi ülkücü hareketin, ülkü ocaklarının yaptığı işlerle anılıyoruz. Biz bu kürsülere çok alışık değiliz. Hakkınızı helal edin ama biz Bolu’da şunun sözünü verebiliriz. Milliyetçi Ülkücü harekete iyi ki oy verdik dedirtmezsek namussuzuz, şerefsiziz. Bolu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanım, hizmette o kadar disiplinli ki Bolu’da milletvekillerimizin boşluk yapma şansı yok. Ben şuna şahidim, 4 aydır yetkimiz olmadığı halde yetkisi olan milletvekillerine, kurum amirlerine kurum müdürlerine, Cumhur İttifakı içinde dışında bulunan Bolu’ya faydası olabilecek tüm yetkililere müdahale etmekte ve Bolulu hemşerilerimizin dertleri ile dertlenmekte. Öncelikle İl Başkanımızı, değerli ülküdaşlarımızı, burada bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Mevlam sizlere layık olmayı nasip eylesin. Minarelerimizi ezansız, bizleri Kur’an’sız bırakmasın. Tekrar tüm desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 14 Mayıs gecesinde sarılmaya, kucaklaşmaya bekliyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene'' dedi. 

''BOLU'DA ÜLKÜCÜ KADROLARIN GÖRECE GELME ZAMANIDIR''

Bolu MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Rahmi Aksoy ise Bolu'da ülkücü kadroların göreve gelme zamanı olduğunu belirterek,  ''Ülküdaşlarım, hemşerilerim. Bu kutlu günümüzde hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bugün burada bir coşku bir heyecan bir inanılmışlığı gördükten sonra tüm kalbimle inanıyorum ki 14 Mayıs Milliyetçi Hareket Partisi kadrosundan Ankara’ya milletvekili göndereceği zamandır. Bu salonu dolduran sizlerle el ele vererek kenetlenerek bunu başaracağız. Bolu’da ülkücü kadrolarının göreve gelme zamanı gelmiştir. Daha doğrusu artık Bolu’nun kendi içinden, kendi üyesinden, aynı sokakta, aynı caddede yürüyen, aynı suyu içen, aynı lokantada yemek yiyen, aynı insanların elinde büyüyen bu insanların göreve gelme zamanı gelmiştir. Biz bu şehrin tüm acılarını birlikte yaşadık. Çünkü bu acıları çeke çeke büyüdük. Bu şekilde her eksikliği birlikte gördük. Bolu’nun acısı bizim acımız, sevgisi bizim sevgimiz, oldu. Çözecek olan da bizim kadrolarımızdır. Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin önderliğinde, İl Başkanımız Sayın İlhan Durak’ın yönetiminde birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi, saygı ve hoşgörüyle Bolu Dağlarına Köroğlu tepesine 3 hilali dikme zamanı gelmiştir. İnanıyorum ki Bolu’da 15 Mayıs sabahı çok farklı uyanacağız ve Ülkücü evlatlarının Ankara’ya gönderecekleri milletvekillerini beraber uğurlayacağız. Bunu Bolu kadrolarının başaracağına eminim. İnanıyoruz, çalışıyoruz ve başaracağız. Tüm milletvekili adaylarımızın adına sizlere şu sözü tüm samimiyetimle verebilirim; bu yol uzun bir yol. Hep beraber, hep birlikte aşacağız. Nerede ne ihtiyaç varsa, nerede olumsuzluk varsa ve nerede bulunmamız gerekiyorsa bulunacağız. Cumhur İttifakının içinde milli liderimizin yolunda ilerleyeceğiz. Bolu’nun Bolulu hemşerilerimizin dertleri ve çözümleri için gece gündüz çalışacağız. Esnaflarımızın, emeklilerimizin, öğrencilerimizin, kardeşlerimizin, çiftçilerimizin yanında olacağız. Onların yüzlerindeki tebessüm ve gülümsemeleri için çalışacağız. Onların helal kazançları için tüm mücadelemizi vereceğiz. Biz sadece Bolu’da yaşamayacağız, Bolu ile beraber yaşayacağız. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun'' ifadelerini kullandı. 

''VATANIMA NASIL HİZMET VERİRİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM''

Bolu MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Muhittin Özel gerçekleştirilecek seçimlerin bağımsızlık seçimi olacağı üzerinde durarak,  ''Bugün burada kutsal bir yolculuğun başlangıcını yapıyoruz. Bana bu imkânı sağlayan başta Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyefendiye, İl Başkanımız Sayın İlhan Durak Beyefendiye ve tüm teşkilata şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki 14 Mayıs'ta Bolu'da ülkücünün gönlünde yatan bir hayali gerçekleştireceğiz. 54 yıl sonra MHP kadrosu olarak milletvekili adayımızı Ankara'ya göndereceğiz. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Değerli Hemşerilerim bu seçim ülkemizin bağımsızlık seçimi olacak, bu seçim bayrağımızın göklerden indirilmemesi seçimi olacak, bu seçim ezanımızın susmaması seçimi olacak, bu seçim Kandildeki etekli teröristlerin ve onların uzantısı meclisteki hainlerin ellerin ovuşturulduğu seçim olacak. Biz MHP olarak bunlara imkân vermeyeceğiz inşallah. Bana gelince ben Dörtdivan'da dünyaya gelen bir kardeşinizim yani sizlerden biriyim. 1994 yılında her Türk evladı gibi vatani görevimi yapmak üzere askere gittim. Şırnak Cehennem Deresi mevkiinde vatan hainleriyle girdiğim çatışmada gazi oldum. O günden sonra vatanıma nasıl hizmet veririm diye düşündüm ve öyle yaşadım. Bugün vatana hizmet edebilmeye devam etmek için buradayım. Bu yüzden vatanımızın bir parçası olan ülkücü kadroların yani MHP'nin içerisindeyim. Bu topraklar farklı topraklardır. Çünkü bu toprakları canlarını feda eden 20 yaşındaki gençler bize emanet etti. Vatan yaptılar. Bu topraklarda yaşayan herkesin o gençlere ölüm borcu vardır. Onlar evlenemeden, baba olamadan birçok dünya nimetini tadamadan canlarını bu vatana feda ettiler. Bugün onlara vaif olan güne ve ahirette onlarla karşılaştığımızda yüzlerine bakabilme adına çok çalışmalıyız. Biliyorum ki onlar bizim için can verdiyse aynı düşünce ve fikirle vatanı, devleti için mücadele eden siyasi bir Milliyetçi Hareket Partisi var. Yaşadığımız ve nefes aldığımız sürece bu mücadele devam edecek. 20 yaşında mücadeleyi elinde G3, Şırnak kırsalında verdim. Bugün elimde 3 hilal ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında geliyorum. Rabbim kazamızı, mücadelemizi muzaffer kılsın. Zafer Allah'tandır'' dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler